Kom snel afhalen: de nieuwe Studentengids Antwerpen

Wat vind je in de nieuwe Studentengids Antwerpen 2020-2021?

Aandacht, aandacht! Met trots kondigen we graag aan dat onze Studentengids Antwerpen weer helemaal ready is. Benieuwd wat er in deze nieuwe, vers van de pers-editie te vinden is? Wij lichten al een tipje van de sluier voor je op

Foodbaby in the making

Foodies, opgelet! In onze gids vind je dé places to be om je smaakpapillen te plezieren. Ontdek de meest insta-worthy locaties met het beste eten van heel ‘t Stad en word een echte food-expert. Bovendien maak je zelfs je portemonnee hiermee blij: een groot aantal locaties hanteert een laag tarief of biedt zelfs een studentenmenu aan.

Shop till you drop

Natuurlijk zijn we ook de shopaholics niet vergeten. Antwerpen is de hemel op aarde voor shopfanaten, omdat de stad bezaaid is met de leukste en meest verrassende winkels. Spullen om je kot te pimpen? Kleren om te showen aan je vrienden? Schoolspullen om dat studeren net wat leuker te maken? Je vindt voor alles de perfecte spot in de Studentengids.

Cultuur en Antwerpen: een niet te breken combinatie

Cultuur kon niet ontbreken in de Studentengids, daarom vind je er tal van culturele uitstapjes, locaties en andere hidden gems in de stad. Stap uit je comfort zone, bezoek eens een cultureel centrum of museum dat je nooit eerder hebt bezocht en neem vooral al je vrienden mee. We weten zeker dat je hen en jezelf hiermee heel blij maakt!

Hit the road

Wil je de stad echt (op een andere manier) leren kennen? Volg dan de wandelingen van de Walkabouts. In elke wijk voert het plannetje je langs een heleboel adresjes uit de gids in onze mooie koekenstad. Je wordt hierna beslist een rasechte Antwerpen-kenner! Extra pluspunt: je komt in no time aan je 10.000 stappen per dag. Wie wil dat nu niet?!

Benieuwd naar wat de gids nog meer in petto heeft? Rep je dan als de bliksem naar GATE15 en bemachtig gratis en voor niets je eigen exemplaar!

Nog interessante nieuwsberichten