Stuvent

Stuvent

Stuvent

Het one-stop platform voor de organiserende student

Het one-stop platform voor de organiserende student

Studenten en eventsthey go way back en zijn onafscheidelijk net zoals de kathedraal en de Antwerpse skyline, de samosa’s van het Mechelseplein en de Ossenmarkt op een donderdagavond.

TD’s, een lezing, eetavonden, inspirational talks, een comedy avond, galabals, verkiezingsweken, cantussen, welkomstrituelen, clubavonden in je studentencafé, … de kalender van een studentenclubber is nooit leeg. Presidia en studentenvertegenwoordigers zorgen zo mee voor een bruisende Antwerpse studentencommunity.

Dit platform, student & event … eddem, is de one-stop shop voor die organiserende student.

Ready, set, go!

Check de website Stuvent.be

VEELGESTELDE VRAGEN

De Kick-off gaat begin mei door als de nieuwe presidia verkozen zijn. Het Antwerps Studentenoverleg adviseert om een datum te prikken die het beste past in de verschillende club- en studentenraadagenda’s. Hou de website in de gaten voor alle up to date informatie.

Als het presidium voor volgend academiejaar al verkozen is, worden zij uiteraard verwacht. Als dit nog gebeurd is, wordt het zittend presidium verondersteld aanwezig te zijn en de informatie over te dragen aan hun opvolgers.

Ons team tipt!

“De Kick-off is een echte must in je presidiumcarrière. Als nieuw presidiumlid is het soms moeilijk om te weten hoe je je functie best aanpakt. Netwerk met je functiegenoten van andere clubs of schrijf je in bij de gratis workshops en sta binnen no time een pak zekerder in je schoenen.”

Rebecca

Uit ons vaste team is Ellen bezig om een informatieve, interessante en uitdagende Kick-off voor alle Antwerpse presidia te organiseren.

Je kunt bij haar of bij het onthaal terecht met vragen, opmerkingen of ideeën.