Over ons

Ongetwijfeld bots je tijdens je studentenjaren wel eens op één van onze STANciens.

Van afstand houden we niet. Noem ons daarom gewoon bij onze voornaam. Spreek ons aan, vraag ons het hemd van het lijf, ons team is er voor jou!

ONZE QUEESTE

Hey you! Wij begrijpen dat studeren meer is dan het bijwonen van lessen en het halen van examens. Wij begrijpen dat je studietijd bij uitstek de periode is om te experimenteren in het leven. Daarom mag je bij ons groeien, bloeien, vallen en weer opstaan, op ontdekkingstocht gaan en met totaal nieuwe inzichten terugkeren. Want als Antwerpse student bezit jij zonder twijfel enorm veel potentieel om meer te bereiken dan je in eerste instantie misschien denkt. Wij zien je, stimuleren je en dagen je uit.

Kom binnen bij ons. Verwezenlijk je dromen en benut je volle potentieel. Ontwikkel jezelf en maak gebruik van alles wat de stad Antwerpen en wij je aanreiken. Zie het als één groot laboratorium, je kladblaadje, je ultieme playground. Dit is het moment om je gedrevenheid, enthousiasme en ambitie te laten zien. Get out of your comfort zone en ontdek wat er te ontdekken valt. Wij zijn er in elk geval altijd voor jou tijdens deze belangrijke periode in je leven. Kom bij ons werken, studeren, klinken op een nieuw academiejaar en nieuwe dingen leren. En heb je nog suggesties? Mail ons. Want een onvergetelijke studentenperiode maken we samen, mét jou. Doe maar. Probeer maar. We got you.

We go way back

We zijn jong, enthousiast en gedreven. Vanaf onze geboorte in 2008 zijn ons team en ons huis hand in hand gegroeid de afgelopen jaren. En zelfs vóór onze geboorte waren onze geestelijke vaders en moeders al bezig met projecten en samenwerkingen die wij vandaag de dag nog altijd uitvoeren. Onze geschiedenis maakt wie we vandaag de dag zijn en wat we samen doen om de studentenlevens van jou en alle andere Antwerpse studenten naar een waar hoogtepunt te tillen.

Onze geestelijke vaders en moeders

Stad Antwerpen, Universiteit Antwerpen, AP Hogeschool Antwerpen, Karel de Grote Hogeschool en Hogere Zeevaartschool Antwerpen zijn onze geestelijke vaders en moeders. Deze structurele partners zijn de twee stevige benen waarop we staan. Maar met alleen benen zijn we er nog niet! De officiële studentenvertegenwoordigers, het Antwerps Studentenoverleg, zijn ook onmisbaar als onze ogen en oren. En we doen het allemaal samen.

Daarom slaan we op projectbasis ook de handen in elkaar met andere onderwijsinstellingen in Antwerpen: KU Leuven Antwerpen, Instituut voor Tropische Geneeskunde, Antwerp Management School en Thomas More Antwerpen. Maar ook al onze andere projectpartners liggen ons nauw aan ‘t hartje. Wij zijn zo dankbaar voor de knallers van organisaties en bedrijven die locaties of broodnodige ontspanning aanbieden voor blokkende studenten in STUDY360 of die mee de krachten bundelen voor ons welkomstfeest StuDay of onze andere projecten. We love you all!

Dank aan iedereen die samen met ons bouwt aan Antwerpen als fantastische en unieke studentenstad! Wil je graag met ons samenwerken? Laat het ons weten.

Werken bij ons?

Elk jaar zoeken we tientallen enthousiaste en gedreven jobstudenten. Van onthaalmedewerkers in ons huis GATE15 tot eventmedewerkers op StuDay en van social media wizards tot copywriters voor het redactieteam van STAN. Bij ons werken is méér dan een simpele studentenjob uitvoeren. Hier werk en help je mee om elke student de tijd van zijn of haar leven in Antwerpen te bezorgen. Daarnaast ben je bij ons verzekerd van een leerzaam avontuur, waarbij je je eigen talent kunt ontplooien en veel verantwoordelijkheden toegewezen krijgt. Een perfecte aanvulling op je CV!

CHECK AL ONZE VACATURES