StuDay

StuDay

StuDay

🎉
© Aiki Photography

© Aiki Photography

StuDay vormt al jaren dé referentie onder studenten aan het begin van het academiejaar. Een unieke plek in de stad wordt één dag ingehuldigd als feestplek voor alle Antwerpse studenten.

StuDay lokt elk jaar duizenden bezoekers en dat niet alleen door het programma en de enthousiaste mond-aan-mond-reclame van studenten en partners, maar ook dankzij een uitgebreide outdoor campagne en onze mediapartners.

Wat?

Het beste studentenfestival van de zomer

Wanneer?

De laatste donderdag van september

Door wie?

STAN wordt in de organisatie van StuDay gesteund door vele partners. Onder meer alle Antwerpse instellingen voor hoger onderwijs dragen hun steentje bij aan StuDay: Universiteit Antwerpen, AP Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen, Instituut voor Tropische Geneeskunde, Karel de Grote Hogeschool, KU Leuven Antwerpen en Thomas More Antwerpen.

Meer info?

www.studay.be

VEELGESTELDE VRAGEN

Jaarlijks trappen we het academiejaar af met StuDay: een evenement waarop alle studenten in Antwerpen samen komen, elkaar leren kennen, samen feesten, genieten en ontdekken. StuDay gaat telkens door op de laatste donderdag van september op een evenementensite van de Stad, zoals Spoor Oost.

StuDay is toegankelijk voor alle Antwerpse studenten. Maar ook als je al een jaartje (of twee) afgestudeerd bent, mag je nog komen klinken op het einde van de zomer en de start van een nieuw studentenjaar.

Nee, StuDay is niet verplicht. Maar weet wel dat je anders het grootste studentenfeest en dé conversation starter van het begin van het jaar gemist hebt. Kom daarom dus zeker langs. Je krijgt er geen spijt van, beloofd!

Ons team tipt!

“Wist je dat onze redactieploeg constant live verslag uitbrengt tijdens StuDay? Kan jij ze spotten? Vaak lopen ze heel het terrein af op zoek naar leuke gebeurtenissen.”

Fien

Ons vast team is het hele jaar door druk bezig om de coolste evenementen voor jullie te bedenken en organiseren. Productionele vragen? Dan kun je terecht bij Emilia en Margot. 

Emilia
Margot