STUDY360

STUDY360

STUDY360

De tijd dat de blokperiode gelijk stond aan weken eenzame opsluiting op kot is voorbij. Samen studeren en het blokleed- en pauzes delen klinkt steeds aantrekkelijker voor de Antwerpse student.

Daarom gaat STAN sinds 2015 op zoek naar unieke locaties om te studeren: stuk voor stuk opvallende ruimtes, sommige met een prachtig uitzicht over de stad en allemaal verzameld onder de noemer STUDY360.

Wat?

Samen blokken zonder grenzen op fantastische STUDY360-locaties

Wanneer?

Tijdens iedere blokperiode

Meer info?

www.study360.be

VEELGESTELDE VRAGEN

Drie keer per jaar – tijdens elke blokperiode – kun je studeren op STUDY360-locaties. Deze periodes vallen meestal in december-januari, mei-juni en augustus-september. Kijk voor precieze data en meer informatie op de website van STUDY360.

Voordat je gebruik kunt maken van de studieplekken van STUDY360, vragen we je om aan het begin van elke editie je eenmalig te registreren op de website van STUDY360. Je krijgt vervolgens een persoonlijke toegangscode toegestuurd via e-mail. Daarmee kun je op de verschillende locaties in- en uitchecken. Op de website van STUDY360 worden dan de beschikbare blokplekken per locatie live weergegeven.

Als studentenportaal voor de Antwerpse student, ligt onze focus op studenten die studeren aan de Antwerpse instellingen voor hoger onderwijs. De ervaring heeft ons geleerd dat onze studieplaatsen enorm gewild zijn en dus elke dag snel bezet zijn. Logischerwijs wordt het dan ook moeilijker om een plaats te vinden als we nog meer studenten de toegang zouden verlenen tot deze locaties. Daarom kiezen wij ervoor om onze locaties uitsluitend beschikbaar te maken voor studenten verbonden aan een Antwerpse onderwijsinstelling en studenten die in Antwerpen wonen.

Gelukkig biedt de stad Antwerpen nog meer openbare locaties waar studenten terecht kunnen, zoals de openbare bibliotheken, zorgcentra en een aantal culturele ontmoetingscentra. Ook heb je overal in de stad wel koffiehuizen en coworkingplekken met voldoende ruimte en voorzieningen.

Ons team tipt!

“Probeer eens ALLE locaties uit van STUDY360. Sommige hebben geheime extraatjes, zoals een pingpong of meer dan tien soorten koffie.”

Joram

Vragen over STUDY360? Emilia en Katelijne uit het vaste team helpen je graag verder.

Emilia
Katelijne