Samenwerken

SAMENWERKEN

SAMENWERKEN

Samenwerken, het zit in ons DNA

STAN bestaat uit zo veel meer dan enkel het vaste team. Wij werken samen met de student en zorgen dat zij ons versterken om zo samen elke student in Antwerpen te laten groeien en bloeien. Zo zijn er dagelijks toppers van studenten aan het werk bij het onthaalteam en het redactieteam, maar daar stopt het niet…

Wist je bijvoorbeeld dat onze Studentengids Antwerpen elk jaar door een ander jong Antwerps talent wordt vormgegeven? Dat bar_TAKEOFF in 2019 is heringericht door het pas afgestudeerde Antwerpse talent Barbara Standaert? Of dat we werden bijgestaan door een creatief Antwerps bureau die ons hielp de huisstijl van STAN te ontwikkelen? En dit is nog maar het topje van de ijsberg.

We kunnen dus wel stellen dat samenwerken in ons DNA zit. Alle samenwerkingen met jong talent in het verleden hebben een stempel gedrukt op wie wij zijn. De talenten groeien en bloeien bij ons en samen helpen we de studenten te groeien en bloeien. En niet onbelangrijk, daar groeien en bloeien wij dan weer van als STAN.

Denk jij dat een samenwerking met jou onmisbaar is voor STAN? Mail ons!

Bekijk ons partnerdossier

Partner worden?

Pssst… We werken dus niet alleen samen met jong Antwerps talent, hé! Onze projecten worden ook mede mogelijk gemaakt door de samenwerkingen met onze geweldige partners.

 

Zo zijn we jaarlijks op zoek naar partners voor dé aftrap van het academiejaar: StuDay. Iets voor jou?

WORD PARTNER VAN STUDAY

Of misschien past jouw bedrijf wel perfect in het rijtje van mind-blowing STUDY360-locaties? Check it out!

Word partner van STUDY360