Studentengids Antwerpen

Studentengids Antwerpen

Studentengids Antwerpen

Geen enkele recent afgestudeerde student kan zich nog voorstellen hoe het leven zonder Antwerpse Studentengids zou zijn. Deze vaste waarde sinds 2009 bevat pagina’s vol insider-adresjes in Antwerpen. Naast de juicy recensies vind je er nuttige informatie in terug. Ons welkomstcadeautje aan elke student!

De twee sprankelende persoonlijkheden met een gemixte culturele achtergrond Sadrie Alves en Joud Toamah zijn de gezichten achter de vormgeving van het academiejaar 2020/2021. Meer weten? Redactielid Antar interviewde de dames.

Klik hier voor de digitale versie van de Yellow Pages

VEELGESTELDE VRAGEN

Wil je Antwerpen al wandelend ontdekken zonder voortdurend te staren naar Google Maps op je mobiele telefoon? In onze Studentengids Antwerpen bevinden zich zeven fantastische wandelroutes door alle verschillende wijken in Antwerpen. Bekijk Borgerhout eens vanuit een ander oogpunt of wandel door Zurenborg en Berchem met een frisse blik. Kom langs bij STAN in ons huis GATE15 en pak een Studentengids Antwerpen mee.

In 2021 wordt er eenmalig geen Studentengids Antwerpen uitgebracht. In plaats daarvan hebben we een Studentenmagazine voor jullie gecreëerd. Check onze projecten voor alle info.

De Studentengids wordt democratisch verdeeld: elke student kan zijn of haar exemplaar gratis oppikken. En alle wegen leiden naar GATE15. Daarom hoef je als kotbaas, studentenvereniging, commerciële partner, …. geen extra exemplaren meer te bestellen.

Het redactieteam van STAN werkt helemaal onafhankelijk. Zelfs de vaste medewerkers van STAN bemoeien zich niet met de keuze van onze student-researchers. Zij struinen jaarlijks door de stad en leggen hun oor te luister bij hun vrienden en studiegenoten. Welke adresjes zijn gekend en populair bij hun fellows. Geen van de adresjes in de gids weet op voorhand of ze vermeld worden in deze editie en uiteraard werd er dus ook niet voor betaald.

Ons team tipt!

“Als student kun je je Antwerpse avontuur niet beter beginnen dan met de wandelingen uit de  Studentengids Antwerpen. Met zeven wandelingen van telkens een uurtje heb je voordat je het weet de stad als een local doorkruist.”

Julia

De Studentengids Antwerpen wordt geschreven door ons fantastische redactieteam.

Daarnaast kent ook de vaste medewerker Verdiana het boekje helemaal van buiten.

Verdiana
Antar