Share a slice – niet zomaar een pizzadoos

Share a slice – niet zomaar een pizzadoos

Een speciaal jaar, of zeg maar liever anderhalf jaar (zucht!), vraagt om een speciale binnenkomer. Net omdat we je zo hard gemist hebben word je dit academiejaar niet op een Studentengids getrakteerd, maar wel op een pizzadoos boordevol lekkers. Om te lezen én om te doen.

What’s in the box?

Life is like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get”, hoorden we Forrest Gump gniffelen. Maar dat geldt evenzeer voor onze pizzadoos. Want ook hierin ontdek je geen smeuïg stuk pizza met draderige kaas, maar wel kortingsbonnen van partners, spannende uitdagingen en duurzame cadeautjes.

Extra leuk wordt het wanneer je de doos deelt met vrienden, al gemaakt of gloednieuw. Want hier en daar zijn er ook hebbedingen die nog interessanter worden wanneer je ze samenlegt.

En voor de echte chancaar zijn er ook golden slices te winnen met knalprijzen. Vergelijk het met de gouden wikkel van Sjakie en de chocoladefabriek. Only for the lucky few. Dus kies je box met de nodige aandacht.

Gloednieuw Studentenmagazine

Maar de echte eyecatcher is wel ons fonkelnieuw Studentenmagazine. We maakten dit jaar geen Studentengids, omdat alles zo fel veranderde én omdat we jou, de student, een volledig podium wilde geven. Want dat heb jij nu wel echt verdiend!

Het Studentenmagazine is helemaal op jouw lijf geschreven en staat vol inspirerende verhalen die je doen ritselen en bladeren tot het einde. Van mode, tot kot cribs en psychologische vraagstukken en van bijberoepen tot studentenclubs. Wat houdt jullie bezig en waar houden jullie van? We bundelden het allemaal in een edgy jasje.

Voor en dóór studenten

Ere wie ere toekomt. Deze schitterende pizzadoos ontsproot aan de breinen van enkele studenten Productontwikkeling. Samen met STAN ontwikkelden ze voor jou dit welkomstpakket om duimen en vingers vanaf te likken.

Nieuwsgierigheid getriggerd? Houd de socials van STANAntwerp in de gaten en kom te weten hoe jij zo’n machtige box kunt bemachtigen, want de aantallen zijn beperkt.

Nog interessante nieuwsberichten