Kom jij bij STAN werken?

Kom je bij STAN werken?
Solliciteer nu!

Op zoek naar naar een uitdagende studentenjob waar je ook een centje kan bijverdienen? Organiseer jij straks meer de volgende editie van STUDY360 of ontwerp je mee ons Studentenmagazine vanuit de redactie? Het kan allemaal bij STAN! Check hieronder wie we allemaal zoeken en solliciteer snel op de functie bij jou past.

COPYWRITER / GRAFISCH VORMGEVER

Het redactieteam van STAN is gevuld met enthousiaste copywriters, social media wizards, fotografen, videomakers en beeldbewerkers!  Ben jij een echte creatieveling en herken jij jezelf hierin? Dan is een plekje in het redactieteam so-wie-so iets voor jou! Ontwerp samen met ons het nieuwe Studentenmagazine, promoot events zoals STUDY360 en StuDay of ga op zoek naar het leukste studentenieuws in Antwerpen!

Kriebelt het om jouw cv en motivatiebrief door te sturen? Solliciteer dan vóór maandag 14 maart via onderstaande link!

Lees meer en solliciteer nu!

ONTHAALMEDWERKER

Als onthaalmedewerker ben jij dé gastheer of gastvrouw die bezoekers met de glimlach verwelkomt. Ook ben je het aanspreekpunt van STAN: huurders van de zalen, studenten en andere bezoekers kunnen met al hun vragen bij jou terecht. Talenknobbel? Perfect! Aan het onthaal help je namelijk ook internationale studenten verder na hun aankomst in Antwerpen.

Interesse? Solliciteren kan nog tot en met woensdag 30 maart 2022. 

Lees meer en solliciteer nu!

PROJECTMEDEWERKER STUDY360

Elke blokperiode organiseert STAN het project STUDY360 waarbij studenten samen kunnen studeren op verschillende pop-uplocaties in Antwerpen.  Als projectmedewerker STUDY360 ben je het aanspreekpunt voor zowel onze locatiepartners als onze blokkende studenten. Je gaat mee op zoek naar leuke nieuwe locaties voor onze zomereditie en verzorgt mee de administratieve en logistieke ondersteuning. Kort gezegd: je bent een dynamische duizendpoot!

Ben jij de dynamische duizendpoot die we zoeken? Stel je dan kandidaat vóór maandag 14 maart via onderstaande link.

LEES MEER EN SOLLICITEER NU

ALGEMEEN VRIJWILLIGER

Keuzestress? Geen probleem, want STAN zoekt altijd vrijwilligers om ons team allround te ondersteunen.

Kom jij graag buiten? Als lid van ons streetteam trek jij de Antwerpse straten op om onze STAN-goodies te distribueren, posters te verspreiden of walk-abouts te organiseren voor internationale studenten.

Toch liever binnen? Als suppoost hou jij op onze site een oogje in het zeil en ben je helpende hand tijdens onze activiteiten in huis of bij events zoals STUDY360 en StuDay.

Zin om aan de slag te gaan? Solliciteer spontaan via hello@stanstan.be en bezorg ons jouw cv en motivatiebrief.

LEES MEER EN SOLLICITEER NU

Nog interessante nieuwsberichten