Studentenmagazine Antwerpen

studentenmagazine antwerpen

studentenmagazine antwerpen

Een uniek magazine met jou in de hoofdrol

Corona strooide roet in het eten van onze Studentengids Antwerpen, maar STAN zou STAN niet zijn mochten we van elk nadeel geen voordeel maken. We grepen de kans om iets te creëren dat helemaal uit onze comfortzone ligt: een gloednieuw magazine met jou, de student, in de hoofdrol.

Zoals altijd willen we je inspireren en uitdagen om het beste uit jezelf te halen én te tonen. Of je nu een groentje bent of een oude rot in het studievak, met dit magazine willen we je verrassen, verleiden en prikkelen. Proef van het beste van het Antwerpse studentenleven, smikkel van de interessante verhalen én voel je thuis in ’t Stad.

Haal jouw exemplaar nu op bij onze infobalie in GATE15. Check onze openingstijden hier.

VEELGESTELDE VRAGEN

Aan de start van het academiejaar komt dit gloednieuwe, unieke magazine uit. Onze STANciens brengen ze rond door heel Antwerpen, maar je kan er natuurlijk ook altijd eentje afhalen aan de infobalie in ons huis GATE15.

Tijden STUDY360 kan je het Studentenmagazine ook vinden bij alle deelnemende locatiepartners. Check https://www.study360.be/ voor meer info.

We hopen dat dit een verrassing kan blijven totdat je het magazine daadwerkelijk in je handen hebt, maar verwacht inspirerende verhalen van medestudenten, tips en tricks van afstudeerders, interessante feitjes over Antwerpen studentenstad en fantastische fotografie en vormgeving.

Waar wacht je nog op? Haal ‘m in huis!

ONS TEAM TIPT!

“Wil je zelf volgend jaar ook wel in ons magazine staan met jouw inspirerende verhaal of fotografie? Stuur dan een mailtje naar hello@stanstan.be en wie weet nemen we binnenkort contact met je op.”

Antar

Het Studentenmagazine Antwerpen wordt geschreven door redacteurs en vaste medewerkers van STAN in samenwerking met het fantastische redactieteam.