Wandelen naar StuDay? Maak het wat spannender met deze tips!

Wandelen naar StuDay? Maak het wat spannender met deze tips!

Spoor Oost is een gezellige locatie net buiten het centrum. Je hebt veel mogelijkheden om je bestemming te bereiken, maar een wandeling is ook altijd gezellig. Vanaf de Ossenmarkt is het 2,5 km wandelen naar StuDay. Best een eindje stappen, maar pak je kotgenoten/vrienden/toevallige voorbijgangers bij de arm en daag hen uit om zo belachelijk mogelijk op StuDay te geraken! Hier zijn alvast enkele voorbeelden.

Doe de polonaise!

Of het nu op “Laat de zon in je hart”, “Laat het gras maar groeien” of “Sweet Caroline” is, een polonaise is een sfeermaker. Daarnaast is de polonaise ook gewoon heel simpel om te doen. Maak een menselijk treintje, zet een muziekje op en zwaai met één arm!
Een perfecte manier om jezelf en je vriend op te warmen voor het échte werk op StuDay.

Wandel in olifantenpas

Wanneer je door een polonaise niet voldoende wordt uitgedaagd, kan je je groep uitdagen om in olifantenpas StuDay tegemoet te lopen. Olifantenpas, hoe doe je dat?! Wel, je vormt een rijtje met je vriendengroep, je bukt naar voren en neemt door je benen de vrije arm van de persoon achter je vast. Daarna kan het wandelen beginnen!
Toegegeven, dit is een zware uitdaging. Maar het is wel een stuk spannender dan wandelen.

Ga al huppelend door het leven

Kijk je niet graag op de rug van je wandelpartners? Haak je arm dan in elkaar en huppel naar Spoor Oost. Voor nog meer uitdaging kan je ook eens twee keer met zelfde been huppelen, grotere stappen en kleinere passen nemen of misschien heb je zelf nog een manier…

Naast iets of wat sneller aankomen op StuDay, voel je je ook nog eens kinds. Twee in één dus!

Linedance

Zet Lil Nas X’s Old Town Road met Billie Ray Cyrus op en linedance naar StuDay! Hoe precies? Ga met je voeten tegen elkaar staan, zet een stap naar rechts. Kruis je linkerbeen langs achter naar rechts en zet nog een stap naar rechts. Je eindigt terug met je voeten tegen elkaar. And repeat!

Een eigen interpretatie van een klassieke linedance kan ook altijd. Draai eens een keer tussendoor… Wees creatief en maak plezier met je wandelvrienden!

Deze tips zullen helpen om die 2,5 km nog gezelliger te maken. En met goede vrienden onder elke arm, zal het lijken alsof je vliegt naar stages van StuDay. We zien je daar!

Nog interessante nieuwsberichten