Vijf date-waardige events tijdens StuDays 2020

Vijf date-waardige events tijdens StuDays 2020

Wil je er met je lief eens op uit, maar ervaar je gebrek aan originele date inspiratie? Say no more. Wij selecteerden zorgvuldig de vijf tofste, creatiefste én coronaproof events van StuDays 2020 om jou niets minder dan een geweldige date te bezorgen!

Droom weg van een luxeleven – DIVA

Altijd al willen weten waar diamanten vandaan komen? Wil je misschien al eens polsen welk juweel je zou kopen om je date ten huwelijk te vragen? Benieuwd hoe die dan gemaakt zal worden? DIVA helpt je in je onderzoek want je kan het er allemaal ontdekken. Ook al lijkt een duur juweel kopen misschien een ‘ver van je bed’-show, een gewaarschuwd man/vrouw is er twee waard. Zorg er dus voor dat je goed voorbereid bent voor de grote dag, door een bezoek aan dit museum.

Inschrijven: Je kan DIVA gratis bezoeken t.e.m. 31/10 via deze link. Selecteer bij de tickets de code van StuDays.

Chill zijn bij elkaar is de basis van een goede relatie – Yin Yoga

Zin om al je chakra’s meteen op een rijtje te zetten tijdens je date? Weg met stress, tijd om te ontspannen! Leg jezelf in de meest gekke maar toch comfortabele posities, en relax weg tijdens een potje yoga. Ook als je dit nog nooit gedaan hebt, is dit zeker eens iets om uit te testen. Een nieuwe uitdaging met je date, daar ga je toch geen nee tegen zeggen?

Inschrijven: Op maar 12/10 kan je helemaal zen worden door je in te schrijven via deze link. Vul het formulier in, en je eerste chakra zal meteen op punt staan.

Bollekes, bollekes, bollekes – Brouwerij DeKoninck

Geen zin om gewoon een terrasje te gaan doen, maar iets nieuw te ontdekken? Brouwerij DeKoninck is your place to be. Ontdek de geschiedenis van het beste Antwerpse bier, en proef verschillende creaties van het merk tijdens de tasting. Ik ben er zelf geweest, en het was een dikke aanrader! Eerst intellectueel overkomen tijdens het museumbezoek, en daarna iets lekker eten en drinken met je knappe date. Meer moet dat niet zijn, toch?

Inschrijven: combineer een museumbezoek met een gratis biertasting op wo 14/10. Inschrijven kan via deze link. Vul het formulier in en geniet van onze Belgische trots.

Opera mengen met een dosis humor – Prima Donna’s

Wie denkt dat opera enkel voor oude mensen is, heeft het flink mis. Dat bewijzen de Prima Donna’s maar al te goed tijdens hun voorstelling in Theater het Klokhuis. De cultuursector is maar al te blij dat ze weer op de planken mogen staan, dus de nodige portie enthousiasme zal die middag ook zeker niet ontbreken. Lach jezelf (coronaproof) te pletter, en geniet van een fantastische voorstelling!

Inschrijven: Geniet van het theater op zo 11/10. Breng je inschrijving in orde door een mail te sturen naar info@vlaamsfruit.be met onderwerp “StuDays 2020” en vermeld:

  • Voornaam, naam, email, gsm, email van jou
  • Voornaam, naam, email, gsm, email van degene die je vergezelt en in je bubbel zit
  • Voorstelling, datum en uur* (* reserveer max 1 voorstelling per keer)
  • Ophaalmoment voor je tickets: op vertoon van je studentenkaart ontvang je ter plaatse de tickets.

Meer info over de voorstelling vind je via deze link.

On fleek op Instagram – Workshop Foto & Media

Een date scoren is één ding, maar je moet die natuurlijk ook tevreden houden. In tijden van sociale media is de verleiding om naar een ander te kijken groot. Zorg er dus daarom voor dat jij vanaf nu de beste foto’s maakt van jezelf en je omgeving dankzij deze fantastische workshop. Ik verzeker je, succes gegarandeerd!

Inschrijven: Boek je workshop Foto & Media via deze link. Zo wordt je in no-time een pro!

En ze leefden nog lang en gelukkig… Met deze tips zal je date met een slaagkans van 99,999% goed aflopen. Voor die laatste 0,001% moet je zelf even zorgen. Maar STAN’s redactieteam heeft er alle vertrouwen in dat je dit gaat lukken. Veel plezier Casanova!

Nog interessante nieuwsberichten