StuDay is back op 30/09

StuDay is back op 30/09

Kruis dubbel en vet aan in je agenda of omring met hart- en feestemoji’s. Want op donderdag 30 september zien we je graag terug op hét event van het jaar: StuDay. Zowel de locatie als de timing veranderen, maar de sfeer en het programma blijven even onevenaarbaar als ooit tevoren.

Zelfs zonder al te veel zon, beleefde je hopelijk een waanzinnige zomer. Deel je vakantieverhalen echter niet online, maar live in onze chill-zone (al dan niet bruin-geblakerd). Geniet van de Indian Summer terwijl je je vrienden weer omarmt. Watertand samen over sharing dishes en flirt met nieuwe gezichten. En dat allemaal tegen de achtergrond van funky beats door live bands en dj’s.

Nieuwe locatie: Sint-Anneke plage

Dit jaar feesten we niet in Spoor Oost, maar steken we het water over naar Linkeroever. Niet enkel is de view daar super nice op de skyline van Antwerpen, MAAR!!! Daar is ook het strand van Sint-Anneke. En zoals het echte Miami Vice-adepten betaamt, zullen we daar flaneren en paraderen as if we own the place.

Twee waves, twee timings

Om iedereen corona proof vollenbak te laten schuren, knuffelen en bijpraten, organiseert STAN StuDay in twee waves. A day and night shift, zeg maar.

Piek je eerder vroeg, zak dan al tegen 12u af naar the beach aan de andere kant van het water en maak tegen 17u, met op de achtergrond zachte beats, de dansvloer vrij voor de nachtraven. Die sluiten op hun beurt het knalfeestje af tegen 22u.

Eén kick ass programma

Chillen of hangen op het strand terwijl straffe skaters coole kunstjes tonen, je laten opmaken om je date (of ex-lief) te doen wegkwijnen of zelf achter de dj-tafel kruipen? The choice is yours. Het kan allemaal. In elke wave. De line-up varieert per podium, van stoere live bands tot funky dj’s. Overdag is die iets chiller dan ’s avonds. Wanneer de zon zakt, the beat goes on, maar dan iets feller.

Reserveer je ticket!

StuDay blijft – Hallelujah! – gratis, maar nieuw dit jaar is wel dat je een ticket voor de wave naar jouw keuze moet boeken. Dat doe je heel snel en zorgt ervoor dat wij jullie op een veilige én vooral zalige manier een topdag kunnen bezorgen.

Start Oktobermaand

StuDay is meteen ook de aftrap van Oktobermaand. Een hele maand lang (in oktober uiteraard) word je als student getrakteerd op en verwend met de allerzotste aanbiedingen en kortingen van onze partners. Niet normaal, zo graaf!

Check het volledige programma van StuDay en reserveer je ticket!

Nog interessante nieuwsberichten