STAN verrast afgestudeerden 2.0!

STAN VERRAST AFGESTUDEERDEN 2.0!

Na een succesvolle eerste editie, waarbij STAN verschillende afstudeerders verrasten met een verrassing aan de deur, kan een tweede editie voor de tweede-zitters natuurlijk niet uitblijven. Want ook zij hebben een fantastische prestatie geleverd! Afgestudeerd in het bizarre jaar 2020 verdient een extra pluim. STAN is trots op jullie allemaal. Is jouw vriend(in) nichtje, neefje, zoon, dochter, zus of broer afgestudeerd en wil jij hem of haar extra in het zonnetje zetten? Check dan wat STAN je kan bieden, nomineer een kandidaat en wie weet staan wij binnenkort voor de deur…

De verrassing van STAN!

Who doesn’t like a big surprise? Bij STAN zijn we er dol op hebben we een aantal afgestudeerde Antwerpse studenten verrast met hun afstuderen in het bizarre jaar 2020.

Psstt… heb je de ode aan de afgestudeerden van stadsdichter Seckou al gehoord of gelezen? Nee? Lees hem hier of check de video hieronder.

Verstuur een origineel STAN afstudeerkaartje

Het redactieteam van STAN heeft hard gewerkt om leuke STAN afstudeerkaartjes te creëren en die willen we natuurlijk met jullie delen, zodat zo veel mogelijk afgestudeerden een liefdevol bericht ontvangen. Kies een ontwerp, klik op de download button , print ‘m uit, schrijf een persoonlijke boodschap op de achterkant en klaar! Samen bezorgen we zo veel mogelijk afgestudeerden een glimlach.

Show je liefde met kleuren

Iedereen weet intussen toch wel dat kleuren echt niet meer alleen voor kinderen is. Als (semi-)volwassenen kun je echt nog wel stoer zijn én een kleurplaat inkleuren. Want hoe kun je beter laten zien dat je moeite voor iemand hebt gedaan dan door je volledig op een kleurplaat te storten? Download dus één van de kleurplaten gemaakt door redactielid Jamina van Maele en show your love aan jouw geliefde die is afgestudeerd.

Afgestudeerd! Wat nu?

Waar ga ik wonen? Hoe pak ik het solliciteren aan? Ben jij zelf afgestudeerd en heb je geen idee wat je nu als eerste moet gaan doen? No worries. STAN laat jou echt niet vallen nu je student af bent. We hebben een hele pagina boordevol tips, tricks, interessante links en artikelen voor je klaarstaan.

Nog interessante nieuwsberichten