Dit is dé beste walkabout om te wandelen met…

Dit is dé beste walkabout om te wandelen met…

Een dagje vrij in de stad? Die krijg je met onze walkabouts zo gevuld. Maar welk reisgezel trommel je nu het best op voor deze uitstapjes? We lijsten de ideale compagnons voor iedere route voor je op.

Je ouders

Stel: Je ouders zakken af naar de stad om te kijken of hun oogappel het wel goed maakt. Laat hen dan jouw nieuwe thuis zien en neem hen mee op de walkabout door het centrum. Met de gids in de hand leid je moeder- en vaderlief kundig door de stad. Toeristische must-sees, gezellig drukke straten, restaurantjes bij de vleet,… Je ouders zijn in no time om! Zo zien ze met eigen ogen dat het leven in de stad veel meer is dan enkel wat pintelieren op café.

Je lief

Hebben jij en je lover nood aan wat quality time? Waag je dan samen aan de walkabout in Berchem en Zurenborg. Hand in hand kuieren en wegdromen bij de Art Deco gevels, of toch liever samen genieten van de natuur? Hoe dan ook de ideale route voor tortelduifjes. Beginnen de magen na al dat geslenter stilaan te knorren? Geen probleem, deze wandeling telt genoeg adresjes om je honger in stijl te stillen. Kijk om de dag af te sluiten je lief nog eens diep in de ogen boven een lekkere cocktail in een van de vele gezellige cafés.

Je date

Je waagt je kans in de liefde en plant een date met een echte hunk(in). Proficiat! Ga de culturele tour op en neem je date mee op de walkabout door de Mode- en Theaterwijk. Weg van het drukke centrum kunnen jullie elkaar hier in alle privacy beter leren kennen. De route barst van de gezellige koffiehuisjes en cafés, een betere setting voor een geslaagde date valt bijna niet te bedenken.

Jezelf

Iedereen heeft nood aan wat me-time. Neem daarom jezelf eens op wandel door De Stationsbuurt en Noord. Als echte diamond in the rough weet deze walkabout je zeker te bekoren. Al wandelend val je er van de ene verbazing in de andere. Heb je bijvoorbeeld geen budget voor een volledig dagje dierentuin? Kijk dan gewoon binnen bij de Giraffen vanuit de Ommeganckstraat! Lekker op je eentje geniet je van de levendige sfeer die op elke straathoek te voelen is, wat wil een mens nog meer?

Helemaal klaar om je aan de Walkabouts te wagen? Rep jezelf dan als de wiedeweerga naar GATE15 en bemachtig een gratis (!) exemplaar van de Studentengids!

Nog interessante nieuwsberichten