What you always do VS. What you should do instead (pt. II)

WHAT YOU ALWAYS DO

versus

WHAT YOU SHOULD DO INSTEAD (PT.2)

Er zijn zó veel dingen die leuker en nuttiger zijn om te doen dan urenlang door je insta feed scrollen. We gaven je in deel I al wat tips. En nu kun je deze fantastische activiteiten ook zelf opzoeken! De Studentengids Antwerpen kan namelijk eindelijk gratis opgehaald worden bij STAN. YES! Maar mocht je ‘m nog niet hebben, we lijsten hier nog een aantal tips voor je op. Go for it!

What you always do:
BOL.com leegkopen

What you should do instead:
De Kammenstraat afwandelen

Het is makkelijk om het internet online af te struinen op zoek naar koopjes. Bol.com is daar dan ook de ideale site voor. Maar hoe leuk is het om zelf op zoek te gaan in ’t Stad? Soms kom je dingen tegen die je ogen doen openvallen. Een mooi voorbeeld hiervan is de Kammenstraat. In de antieke winkeltjes vind je de coolste schatten om jouw kot op te fleuren!

What you always do:
Uit luiheid eten bestellen en laten leveren

What you should do instead:
Pizza eten bij Otomat

We kennen het gevoel allemaal… Geen zin om uit je kot te komen en kiezen voor de makkelijke optie: Takeaway, Deliveroo, …
Maar stiekem weet je ook wel dat het eten op resto veel beter smaakt dan het eten dat je laat leveren. Deze regel geldt ook voor Otomat! Wist je dat ze bij Otomat ook een speciaal biertje aanraden dat past bij de smaak van de pizza? Zo leer je zelfs nog wat bij over het combineren van smaken!

Adres: Schoonbekeplein 11, 2000 Antwerpen

What you always do:
Plantenscheuten stelen van vrienden

What you should do instead:
Tips vragen bij de Nada

Jouw stekje is pas gezellig als er écht stekjes aanwezig zijn. Maar je hebt de moed al laten zakken. Elke plant in jouw handen gaat dood en je wilt je geld er dus ook niet meer aan uitgeven. Gelukkig heb je vrienden die jou in je plantenavontuur willen steunen, maar misschien is het geen slecht idee om ook eens langs te gaan bij de Nada. Deze plantenwinkel heeft overvloed aan keuze, en het personeel weet waar ze het over heeft. Als je vragen hebt over de verzorging van je planten, ben je aan het juiste adres.

Tip: te weinig plastic potjes om je plantjes in te planten? Zij hebben er vaak een heleboel over en geven ze maar al te graag weg.

Adres: Lange Koepoortstraat 10-12, 2000 Antwerpen

Nog interessante nieuwsberichten