What you always do VS What you should do instead (pt. I)

What you always do

versus

What you should do instead (Pt.1)

Het is vakantie en vakantie betekent: tijd om dingen te doen waar je normaal nooit tijd voor hebt! En toch betrap je jezelf er soms op dat je tegen het einde van de dag niks hebt gedaan, behalve die ene serie bingen. Time for change! STAN pakte de spiksplinternieuwe Studentengids Antwerpen erbij en lijst voor jou op hoe je je dag nuttig en fun kunt besteden. Let’s go!

What you always do:
Urenlang breinloos naar Instagramfoto’s kijken

What you should do instead:
Een bezoek brengen aan FOMU

Het gebeurt sneller dan je denkt. Voor je het weet zit je weer een halfuur te scrollen op Instagram en denk je bij elke foto: ‘oh, leuk!’. Okay, fair enough, Instagram is een app die bedoeld is om “leuke” foto’s op te posten, maar wat dacht je ervan om eens naar een écht fotomuseum te gaan, zoals FOMU! Eindelijk zie je foto’s die groter zijn dan dat vierkantje op je scherm en die zo veel meer indruk achterlaten! Tot 13 september kun je de prachtige tentoonstelling bewonderen over het levenswerk van Stephan Vanfleteren. Het enige wat je moet doen, is op voorhand reserveren. Ben je jonger dan 26? Dan betaal je maar 3 euro entree! Komaan, waar wacht je nog op?

Adres: Waalsekaai 47, 2000 Antwerpen
Prijs:  €3

What you always do:
Fotoshoot doen met je kat

What you should do instead:
De Zoo bezoeken

Ja ja, we get it. Je kat is cute. Maar er lopen nog zoveel andere leuke dieren rond waarvan je vergeten bent dat ze bestaan. Gun je kat een pauze en breng een bezoekje aan de Zoo. De giraffen hebben je zo hard gemist! En het handige aan de Zoo is dat het praktisch naast het station ligt, dus bereikbaarheid is geen issue! Vergeet niet dat je ook hier moet reserveren om je van een plaatsje te verzekeren.
Adres: Koningin Astridplein 20, 2018 Antwerpen
Prijs: €29

What you always do:
Wegdromen bij de perfecte Pinterest-interieurs

What you should do instead:
Binnenspringen bij de Kringwinkel

Pinterest heeft twee gevolgen. Of je wordt mega geïnspireerd, of je raakt depressief van al die perfectie. Dat laatste moeten we natuurlijk voorkomen. Wie zegt dat jij die perfectie niet zelf kan nastreven op jouw eigen manier? STAN daagt je uit om de kringloopwinkels af te gaan en je eigen interieur pinterestwaardig te maken. En dat voor maar weinig geld!

Adres: St-Jorispoort 29, 2000 Antwerpen

Nog interessante nieuwsberichten