Dé helden van StuDay: de medewerkers

De helden van StuDay

It’s your time to shine @StuDay! StuDay zou niet hetzelfde geweest zijn zonder onze fantastische medewerkers! Wat deden zij nu precies op StuDay? GATE15 zocht deze helden op en gaf hen een plaatsje in de spotlight!

Alexander

“Vandaag ga ik tappen en drankjes aangeven op StuDay. Het is mijn eerste keer als medewerker op StuDay, maar ik vind het nu al geweldig.

Deze job heeft tal van voordelen: het is leuk om te doen, het betaalt goed én de collega’s zijn supertof! Bovendien kan ik straks na mijn shift zelf nog feesten.

Met het geld dat ik verdien, ga ik so-wie-so een pintje kopen! *lacht*”

Yasmine

“Op StuDay begeleid ik straks een sportactiviteit: “Kan Jam”. Ik weet nog niet goed wat het is, maar het is iets met frisbees. Spannend!

Vorig jaar werkte ik ook al op StuDay, maar dan achter de kassa. Die job vond ik wel leuk om te doen, maar het werd soms een beetje eentonig. Ik denk dat mijn job van vandaag wat meer afwisseling biedt, maar dat zal ik nog wel ontdekken.

Binnenkort wil ik graag een eigen appartementje kopen, dus het geld dat ik vandaag verdien kan hier zeker en vast aan bijdragen!”

 

Zara & Serge

“De job die we vandaag zullen doen is een enorm diverse job, met verschillende taken. We starten aan de inkom om bandjes uit te delen aan de studenten die langs komen, hierna gaan we de fietsenparking bewaken. Later op de avond bewaken we de nooduitgang. Ik (Serge) heb hier ook al enkele dagen vooraf meegewerkt aan de opbouw. Na de afloop van StuDay help ik mee aan de afbraak, maar vandaag werken Zara en ik in verschillende shifts.

Deze job is zo leuk, omdat je in aanraking komt met een heleboel studenten. Ook is de werksfeer heel gemoedelijk. Hierdoor is het gewoon enorm aangenaam werken op StuDay.

Omdat we hier samenwerken als koppel, is het wel een hele ervaring. Tijdens drukke momenten is het makkelijker om samen te werken, omdat we elkaar al zo goed kennen. Het speelt dus zeker in ons voordeel. Tijdens het werken geven we elkaar ook soms “een klets op de poep” *lacht*, zeker als het te druk is om te kunnen praten met elkaar. Vorig jaar werkten we hier ook al samen, maar dan aan de bar.

Omdat we vandaag aan de inkom werken, zien we soms opvallende figuren StuDay binnenstromen. Zo zagen we daarnet een heleboel jongens in zwemshort! Ook de vlaggen van studentenclubs springen zeker in het oog.

Met het geld dat we verdienen, kunnen we hopelijk een weekendje weggaan. Ook wil ik (Serge) met een deel ervan mijn reis naar Noorwegen terugbetalen.

Rubina

“Ik studeer Haarzorg aan het Koninklijk Lyceum Antwerpen. Voor deze studierichting moeten we met onze klas op verschillende evenementen werken, zoals vandaag op StuDay! We stylen mensen hun haren en geven hen een compleet nieuwe (festival)look.

Ik vind dit ontzettend leuk om te doen, omdat ik mensen een leuk kapsel kan geven en een glimlach op hun gezicht kan toveren. Ook het sociaal contact is zeker een pluspunt.

Vorig jaar werkte ik hier als zesdejaar. Nu als zevendejaar, werk ik hier opnieuw met mijn klas en mogen we de zesdejaars begeleiden.

Vandaag verdien ik geen geld, omdat ik hier voor mijn school aan het werk ben. Dat vind ik ook helemaal niet erg, want ik doe het gewoon heel graag!”

Nog interessante nieuwsberichten