Beleef de herfst in Antwerpen met onze Walkabouts!

Beleef de herfst in Antwerpen met onze Walkabouts!

Wat dacht je van een herfstwandeling doorheen Antwerpen? We horen jullie al denken “Huh? Een wandeling? Zo saai!” Maar niets is minder waar!

In onze Studentengids vind je een heleboel Walkabouts met allerlei verschillende wandelroutes, dus jouw ideale wandeling zit er zeker bij! Toch nog niet volledig overtuigd? Wij lijsten graag voor je op waarom de Walkabouts de ideale vrijetijdsbesteding zijn:

  • Je kan dé perfecte Insta-foto maken

Fleur je feed he-le-maal op met vrolijke herfstfoto’s! Kleurrijke bladeren en prachtige herfstdecors: de beste setting voor Insta-worthy foto’s! Neem je bestie, lief, mama, persoonlijke fotograaf … dus zeker mee als wandelbuddy, zodat zij je wandelavonturen kunnen vastleggen op foto. Strike a pose!

 

  • Ontsnap aan die (examen)stress

Te veel stress door aankomende examens, taken, deadlines … Als het je allemaal even te veel wordt, is een ontspannende wandeling de oplossing! Het is wetenschappelijk bewezen dat geregeld wandelen stress vermindert. Spring dus in je (stoute) stapschoenen, trek eropuit, maak je hoofd leeg en geniet van een gezonde geest in een gezond lichaam!

 

  • Behaal je 10.000 dagelijkse stappen

Elke dag 10.000 stappen zetten is als student niet altijd even makkelijk. Die dagelijkse stappen van je bed naar de koelkast en weer terug zijn “nét niet” genoeg. 😉

Maar geen zorgen: GATE15 to the rescue! De Walkabouts helpen je in no time aan die 10.000 stappen én ze zijn nog leuk ook!

  • Een toffe bezigheid met je nieuwe (of niet zo nieuwe) studybuddy’s

Nog wat moeite om te praten met je nieuwe klasgenoten? Of heb je net een heleboel nieuwe vrienden gemaakt? Óf nog steeds heel close met oudere vrienden? Wat jouw situatie ook is, een wandeling is een superleuke bezigheid om te kunnen babbelen en dingen te ontdekken, samen met je (nieuwe) vrienden!

 

  • Je portefeuille zal je dankbaar zijn

De vrijetijdsbesteding van de gemiddelde student is niet altijd even spaarzaam, denk aan: shoppen, iets drinken, iets eten … Je studentenbudget is dan ook vaak volledig geplunderd op het einde van de maand.  Een wandeling is helemaal gratis, dus heel goed voor je portefeuille!

 

  • Ontdek Antwerpen eens op een andere manier

Last but not least: door de Walkabouts zal je Antwerpen eens totaal anders bekijken. Plots vallen de mooie architectuur, de gezellige stadscultuur en de mooie monumenten je veel meer op. In Antwerpen wandelen wordt een heuse belevenis, je zal niet genoeg kunnen krijgen van de Walkabouts!

 

Sta je nu ook te springen om aan je wandeling te beginnen? Waar wacht je dan nog op? 😉 Ga zo snel als je kan de Studentengids ophalen bij GATE15 en geniet van de Walkabouts!

Nog interessante nieuwsberichten