Waarom STAN de meest STANtastische werkplek is

Waarom STAN de meest STANtastische werkplek is

De vacatures zijn intussen gesloten. 

STAN is op zoek naar nieuwe werkkrachten. Misschien ben jij wel dé juiste persoon die wij zoeken? Waarom werken bij STAN véél leuker is dan in de plaatselijke frituur? Dat vertellen we je hieronder aan de hand van getuigenissen van de werknemers op dit moment. We spreken Laurence en Peter van het onthaalteam en beeldbewerker Margot van het redactieteam. Geloof me, hierna ben je er ook van overtuigd dat STAN de meest STANtastische werkplek is.

Wie heb ik aan de lijn?

Als onthaalmedewerker ben jij dé persoon die de studenten als eerste ziet of hoort wanneer ze met prangende vragen zitten. Hoe is het nu echt om aan het onthaal te zitten? Laurence en Peter, twee van onze onthaalmedewerkers, zijn laaiend enthousiast over hun job. Als je aan hen vraagt wat ze hebben geleerd, is dat vooral samenwerken in teamverband. Peter was op zoek naar een professionele uitdaging die toch de waarden van studenten meedroeg. Laurence wilde juist graag een aanspreekpunt zijn waarbij je nauw samenwerkt met de studenten(clubs). Ze vonden allebei wat ze zochten en werken tot op de dag van vandaag – ook tijdens de coronapandemie – met veel plezier achter STAN’s onthaalbalie. Ook interesse? Solliciteer dan vóór maandag 31 maart aanstaande en wie weet voeg jij je straks bij ons onthaalteam.

“Het is echt een job die je laat proeven van het professionele leven, maar ook het speelse en studentikoze behoudt. Een werkomgeving die hartelijk en vriendschappelijk is.” – Peter, onthaalteam

Ik zie wat jij niet ziet

De mensen achter onze prachtige visuals en social media content zijn de grafische vormgevers in het redactieteam, zoals Margot. Zij leerde het team van STAN via een vriendin kennen en twijfelde geen moment om ook te solliciteren en deel uit te maken van dat team. Zo geschiedde, en daar heeft ze nog geen seconde spijt van. Dankzij STAN bouwde ze vriendschappen op en leerde ze zelfstandig werken. Door de coronacrisis heeft ze hier nog harder op moeten inspelen, maar dat heeft uiteindelijk zijn vruchten afgeworpen. Ze mist al haar leuke collega’s en het vaste team wel enorm, maar hoopt dat ze snel weer samen kunnen werken in ons huis GATE15. Ben jij een grafisch wonder? Deins je niet terug om een story meer of minder vorm te geven en denk je dat je de grafische stijl van STAN wel onder de knie kunt krijgen? Solliciteer dan voor maandag 31 maart aanstaande op de vacature van beeldverslaggever.

“De creatieve vrijheid die ik krijg vind ik echt de max. Zo leer ik zelf nog steeds elke dag bij, wat toch belangrijk is.” – Margot, redactieteam

Wat was jouw #STANtastisch moment?

Voor Peter was zijn meest STANtastische moment het meemaken van StuDay op een manier dat enkel een STAN medewerker dat kan. Hij kreeg de kans het project helemaal mee op te zetten en keek er met heel veel trots op terug. Voor Laurence en Margot zijn het vooral de hilarische momenten op de werkvloer dat ze voor altijd zullen meedragen. Wat wordt jouw moment? Solliciteer vandaag nog via onze website, en schrijf je eigen STANtastische verhaal.

Tot snel!

Nog interessante nieuwsberichten