STUDY360 onder de kerstboom!

STUDY360 onder de kerstboom!

Paniek: je moet nog een paar lessen inhalen maar vrijdag moeten ook alle pakjes onder de boom liggen: WAT NU?! Zelfs daar kan STAN mee helpen, want op onze STUDY360-locaties vind je de beste cadeautjes! Op die manier scoor je zowel goed op Kerstmis als op je examens. Wat wil een student nog meer?

De Marina – giftshop

Gloednieuw in ons aanbod is ‘De Marina‘, een jongeren pop-up locatie aan de voet van het MAS. Bij deze locatie hoort ook een giftshop waar je de leukste items kan scoren! Een limited edition totebag van de populaire podcast ‘de Volksjury’? Een mok met een ludieke tekst? Kerstkaartjes met hopen? Typisch Antwerpen op een grappige manier? Je vindt het er allemaal! Na een dagje knallen aan de grote co-working tafel kan je dus enkele leuke spullen scoren dankzij Karen François.

bar_TAKEOFF – giftcard

Waar doe je nooit iets fout mee? Een giftcard tiens! Het lijkt op het eerste gezicht misschien wel een saaie optie, maar je weet wel dat er sowieso iets mee gekocht wordt wat in de smaak valt. Nu kan het écht in de smaak vallen, want dankzij de cadeaukaart van bar_TAKEOFF kan je genieten van een heerlijke koffie of lunch. Maak het cadeau helemaal compleet door er een lunchdate van te maken en steek er een STAN kerstkaartje bij! Zo bestrijden we samen de eenzaamheid met gezelligheid!

Brouwerij De Koninck – Brouwerij shop

Als je aan het studentenleven denkt, denk je ook aan een frisse pint. Maar een échte Antwerpse student kiest altijd voor een upgrade en gaat voor een bolleke natuurlijk! Brouwerij De Koninck is een vaste waarde in ons STUDY360-aanbod en misschien vanaf nu ook wel een vaste waarde op Kerstavond. In hun Brouwerij shop vind je de leukste goodies en heerlijkste proeverij pakketten. Voordeel: met een proefpakket heb je de lekkere smaak van het bier maar drink je ook met mate. Want studeren met een kater, dat wil niemand natuurlijk!

GATE15 – Studentenmagazine

Zit je écht krap bij kas en zit je met een lezer thuis? Dan is ons gratis Studentenmagazine altijd een winnaar! Je leest er de meest boeiende verhalen: van student-ondernemers tot heuse familietradities tot outfit inspiratie voor een nieuwe look in 2022. Je kan ons magazine vinden op al onze STUDY360-locaties, inclusief ons vertrouwde GATE15. Als kers op de taart trakteert STAN je deze week op unieke kerstkaartjes zodat jij in deze periode mee warmte kan verspreiden naar een bijzonder iemand. Reden genoeg dus om voorbij te springen!

Nog interessante nieuwsberichten