Heb jij jouw StuDays Starter Pack al in huis?

Heb jij jouw StuDays Starter Pack al in huis?

Eerstejaars en nog geen StuDays Starter Pack in huis? Niet getreurd. De onderwijsinstellingen zorgen dat er alsnog één bij jou terecht komt. Met het StuDays Starter Pack van jouw onderwijsinstelling en STAN voel jij je binnen no time thuis in je studentenstad, en begin je ineens een stuk zekerder aan jouw avontuur in Antwerpen. Wil je weten waar jij jouw Starter Pack kan bemachtigen en wat erin zit? Check het hieronder!

Wat zit er in de StuDays Starter Pack?

Wat niet! Je vindt er onder andere STAN’s Studentengids met wandelingen op maat om de stad te ontdekken ín een exclusieve STAN etui die je kunt gebruiken voor je school-items, maar ook inside tips en verborgen pareltjes, een custom stratenplan-affiche van de Koekenstad, stevige kortingen en exclusieve items* die jouw tijd als student hopelijk nog fijner maken. Wat dacht je van een Velo dagkaart? Zo kun je – gratis en voor niets – nieuwe plekken in Antwerpen ontdekken op je eigen Velo. Of how about een Nalu Green Tea drink? Verantwoord energie opwekken vlak voor de examens met dit drankje op basis van groene thee-extract en vruchtensappen. Klinkt goed, toch?

* Onze fantastische partners hebben de looptijden van hun acties verlengd (Telenet x The Park tem 31/03/2021 en Velo Antwerpen tem 30/06/2021 ipv de data zoals gecommuniceerd in het Starter Pack)

Waar haal ik mijn StuDays Starter Pack?

  • Universiteit Antwerpen

Eerstejaars van de stadscampus, Campus Groenenborger en Campus Drie Eiken, lees hier waar jullie je exemplaar kunnen halen.

  • AP Hogeschool

Eerstejaars van AP Hogeschool vinden alle informatie over het verdelen van de Starter Packs op het intranet.

  • KU Leuven

Eerstejaars van KU Leuven ontvangen een nieuwsbrief met meer informatie. De Starter Packs zullen tijdens de examens verdeeld worden.

  • Thomas More Antwerpen

De studenten van Thomas More ontvangen in hun maandelijkse nieuwsbrief meer informatie over de verdeeldata van de Starter Packs.

  • Overige hogescholen en universiteiten

Neem zeker even contact op met de studentenvoorziening van jouw hogeschool of universiteit om te checken waar je jouw Starter Pack op kunt pikken.

Nog interessante nieuwsberichten