StuDay wordt StuDays

StuDay wordt StuDays!

Ja, ja, iedereen. Het hoge woord is eruit. StuDay is zó 2019. In 2020 is het tijd voor StuDays! Want STAN laat de start van het academiejaar niet ongezien voorbijgaan. Integendeel! De nazomer in Antwerpen staat juist helemaal in teken van de student.

Dit jaar trappen we het academiejaar niet af met één groots festival zoals je gewend bent, maar met StuDays: de coronaveilige extra special van 2020. Of vrij vertaald: talloze evenementen doorheen heel Antwerpen tijdens de startdagen van het academiejaar.

We rollen de rode loper uit voor jullie, onze Antwerpse studenten, en bieden een wegwijs door al het interessants dat Antwerpen te bieden heeft: muziek, cultuur, lifestyle, workshops, … alles passeert de revue. We laten je de mogelijkheden zien van Antwerpen kennen, binnen de veiligheidslijnen, maar buiten de platgetreden paden.

Hoe dan?

Goede vraag! Wij bundelen alle talloze evenementen die worden georganiseerd op onze website. Niet alleen cultuurhuizen, poppodia en uitgaansgelegenheden openen hun deuren, nee, ook alle activiteiten die jouw opleiding voor haar studenten organiseert worden weergeven.

Je kunt filteren op datumcategorie (denk: muziek, lifestyle, cultuur…) en onderwijsinstelling. Reserveer vervolgens je plekje indien dat nodig is en check nog even de website van de host voor alle volledige informatie.

Zet jezelf nu op aanwezig!

Wil je helemaal op de hoogte blijven van de wekelijkse evenementen? Zorg dan dat je ons volgt op de StuDays eventpage op Facebook. Waar zien we jou terug?

Nog interessante nieuwsberichten