STAN lanceert Silent Study Spaces

STAN lanceert Silent Study Spaces

Al jaren kunnen de Antwerpse studenten voor originele blokplekken terecht bij STUDY360, ook deze examenperiode hadden we een nieuwe editie op de planning staan. Helaas was het niet mogelijk om deze editie te laten doorgaan met de huidige maatregelen. Toch hebben we goed nieuws: STAN lanceert Silent Study Spaces.

Naast het beperkt aantal plaatsen dat elke onderwijsinstelling ter beschikking heeft op haar campussen, voorziet STAN nu ook een aantal plekken waar studenten die geen geschikte studeerplek hebben, naartoe kunnen gaan. Elke onderwijsinstelling heeft criteria om te beoordelen of een student in aanmerking komt en volgt haar eigen aanvraagprocedure.

Er zijn twee soorten studieplekken beschikbaar, de Private Silent Study Space: een kot voor jou alleen om een mondeling/ online examen af te kunnen leggen en de Silent Study Space: een ruimte met meerdere studenten op voldoende afstand van elkaar, zodat je op een veilige manier in alle rust kunt studeren.

Deze studieplekken kunnen nog tot en met 2 juli gereserveerd worden. De openingsuren en periodes kunnen afwijken per locatie, dus check goed welke locatie wanneer een plekje beschikbaar heeft.

Nog interessante nieuwsberichten