Humans of STUDY360: Holiday Edition

Humans of STUDY360: Holiday Edition

Simon

Simon

Ook tijdens de feestdagen blijven de Antwerpse studenten naarstig verder blokken. Met de examens voor de deur is het bijzonder druk in onze STUDY360 locaties. Kerst? Nieuwjaar? Dat kan allemaal wel zijn, tussendoor moet er gestudeerd worden! Ik vroeg aan enkele studenten waarom ze graag op de locaties van STUDY360 komen studeren. Om het allemaal wat feestelijker te maken, heb ik deze #HumansOfSTUDY360-editie ook voorzien van de nodige feestattributen. Happy New Year!

Olga – Studente master of linguistics: digital text analysis

“Ik studeer al jaren bij STUDY360, omdat ik me thuis niet zo goed kan concentreren en enorm gemotiveerd wordt door andere mensen die rondom mij ook aan het studeren zijn. Het is super goed dat het dit jaar opnieuw doorgaat, zeker omdat de bib niet open is. Normaal gesproken zitten er echt heel veel mensen daar, dus het is goed dat de studenten toch nog enkele plekken hebben waar ze terecht kunnen. We zitten allemaal al genoeg thuis.”

We zitten allemaal al genoeg thuis! – Olga

Ikhlas – studente Toegepaste Psychologie

“Ik studeer sinds ik op de hogeschool zit altijd bij STUDY360. Het is thuis vaak niet zo rustig en dus moeilijk om te focussen. Ik ben sowieso al snel afgeleid, dus dat maakt thuis studeren niet gemakkelijk.”

Ikhlas

Ikhlas

Evelina – Studente TEW

“Thuis studeren zorgt voor veel afleiding. Op een STUDY360-locatie zie ik echt dat mensen ook aan het studeren zijn en denk ik veel sneller dat ik ook verder moet werken. Momenteel werken mijn ouders ook van thuis uit, dus het helpt echt wel om hier te kunnen komen studeren. Anders ben ik nog sneller afgeleid!”

Marouane – Student Industrieel Ingenieur: Chemie

“STUDY360 is een heel goed initiatief om ons van extra studieplekken te voorzien. Ik kan hier goed studeren, omdat het hier vol andere studenten zit die ook willen studeren. Dat motiveert!”

Het zit hier vol andere studenten die ook willen studeren! – Marouane

Evelina

Evelina

Marouane

Marouane

Elise – studente Orthopedagogie

“Ik studeer graag bij STUDY360 omdat het erg motiverend werkt. En het zijn natuurlijk ook echt wel coole locaties. Ik ben vooral blij dat het dit jaar terugkwam, omdat het thuis nu erg druk is met ouders, broers en zussen die allemaal veel thuis moeten werken, dat is te veel afleiding!”

Elise

Elise

Nog interessante nieuwsberichten