Dankjewel voor jullie dankjewel!

Dankjewel voor jullie dankjewel!

Deze langste editie van STUDY360 ooit zit er alweer op. We kijken terug op een bijzondere, veilige en fijne editie en bedanken jullie! Voor jullie vertrouwen en massale toestroom naar onze locaties en voor jullie effort om alles veilig te laten verlopen. Hopelijk zijn jullie punten even hoog als het aantal studenten op onze locaties dit jaar. Wij bedanken jullie, maar jullie bedankten ook ons! Daarom hierbij een overzichtje van de mooiste bedankjes van studenten aan locatiemanagers, suppoosten, … van STUDY360.

Het was voor ons een eer

Wijzelf, maar ook onze partners, waren enorm blij toen we het licht op groen kregen om STUDY360 op een coronaproof manier te mogen organiseren. Een plek voor studenten om de blok door te komen was dit semester belangrijker dan ooit. Ook onze collega’s hebben dit gemerkt, de positieve reacties waren talrijk! Zo vonden ze het bij 252 CC Ekeren een eer hun theaterzaal aan jullie te mogen uitlenen.

Patrick van 252 CC Ekeren vertelt: “Als culturele organisatie waren wij blij om ons in te kunnen zetten voor de jeugd nu er geen andere activiteiten bij ons kunnen plaatsvinden. Ook de studenten hebben ons meermaals bedankt voor het openstellen van de prachtige theaterzaal waarin ze kunnen vertoeven.”

“De studenten bedankten ons voor de warme plek om te studeren. Tijdens hun pauzes met gratis koffie en thee werd het ons duidelijk hoe vriendelijk de Antwerpse studenten eigenlijk waren. We zijn blij om hun ook blij te zien” – Dara, Arenberg

With love from… Den Bell!

Van onthaalmedewerker Nick van Den Bell kregen we enkele leuke verhalen toegestuurd. Zo heeft er een heuse (papieren wel eens waar) cocktailparty plaatsgevonden en werd het overdekte terras tijdens de lunch gretig en respectvol gebruikt. Zowel de studenten als de stadsmedewerkers begonnen hun dag met een glimlach en dat werd door iedereen geapprecieerd.

“Na de coronakilo’s kunnen wij hier ook spreken van STUDY360-kilo’s. Wij hebben enkele dozen ‘Mercikes’ ontvangen voor onze manier van werken hier. Als de studenten gelukkig zijn, zijn wij dat ook. De toekomst is alleszins in goede handen.” – Nick, Den Bell

Dank jullie wel

Van posters tijdens de feestdagen tot verjaardagswensen van het hele team en de studenten, Antwerpen werd hartelijk omarmd. Elke locatie had zijn manier van werken en die werd erg door jullie gewaardeerd. Met een simpele glimlach kan je jouw blok, maar duidelijk ook iemand zijn werkdag, 10.000 keer beter maken. Dank jullie wel voor jullie dank jullie wel en tot de volgende STUDY360-editie.

“Altijd een vriendelijke lach bij het binnen- en buitengaan. Meer heb ik niet nodig om een prachtige dag te hebben.” – Tinne, HETPALEIS

Nog interessante nieuwsberichten