Bij STAN worden collega’s vrienden voor het leven

Bij STAN worden collega’s vrienden voor het leven

De vacatures zijn intussen gesloten.

Om het met de woorden van onze studentenmedewerkers te zeggen: “STAN? Da’s veel meer familie dan werk!”. En dat vinden wij ook!Samen met onze studentenmedewerkers maken we er een onvergetelijke studententijd van. Maar je hoeft ons niet zomaar te geloven… we laten onze studentenmedewerkers aan het woord. Denk  je na het lezen: “Hey, dat kan ik ook?!” Prove it!

De mooiste glimlach

Als onthaalmedewerker ben jij dé gastheer of gastvrouw die bezoekers met de glimlach verwelkomt. Ook ben je het aanspreekpunt van STAN: huurders van de zalen, studenten en andere bezoekers kunnen met al hun vragen bij jou terecht. Al anderhalf jaar werkt  Hannes aan de STAN-infobalie. “Deze gevarieerde job brengt veel verantwoordelijkheid en veel autonomie met zich mee. De teamsfeer is supertof door alle leuke collega’s in de STAN-familie. Ook is er enorm veel vrijheid en heb je veel contact met studenten, waardoor je een heleboel nieuwe mensen leert kennen. Fun fact: Ik heb zelf ook nog veel bijgeleerd over het Antwerpse studentenleven door deze job!

Hannes Lenaerts

Hannes Lenaerts

Kelly van Loon

Kelly van Loon

De beste huisvader/huismoeder

Als suppoost ben je de verantwoordelijke voor het beheer van de zaalverhuur of redder in nood bij je blokkende medestudenten tijdens STUDY360. Je verwent hen met vers fruit en zorgt ervoor dat de koffiemachines goed gevuld blijven, maar waakt ook over de studierust en helpt bij het in- en uitchecken. Kelly werkt intussen anderhalf jaar bij STAN. “Ik vind deze job zo leuk omdat je studenten kan helpen én ruimte hebt om zelf rustig voor school te werken. Ook is het een enorm flexibele job waar je zelf je uren kan inplannen. Hier bovenop krijg je supertoffe collega’s, een fijne feer en veel contact met andere studenten. Fun fact: Door deze job leerde ik studenten uit andere richtingen en onderwijsinstellingen kennen. Door onze verschillen hadden we vaak een andere kijk op dingen, maar creëerden we ook nieuwe leerkansen!

Het creatiefste brein

Het redactieteam van STAN is gevuld met enthousiaste copywriters social media wizards, fotografen, videomakers en beeldbewerkers. Ben jij een echte creatieveling en herken jij jezelf hierin? Dan is een plekje in het redactieteam so-wie-so iets voor jou! Julia Jansen speurt al anderhalf jaar ’t Stad af, op zoek naar het leukste studentennieuws. “Ik solliciteerde voor deze job omdat ik dol ben op schrijven. Door mijn opleiding had ik al ervaring met academisch schrijven, maar ik wou ook leren informeel schrijven. Ook interesseerde journalistiek me al altijd, dus dit was de ideale kans. Werken bij STAN is zo veel meer dan een gewone studentenjob. Je krijgt de ruimte om zelf input te geven, en kan steeds rekenen op hulp bij opdrachten waar je minder snel mee weg bent. Fun fact: Ik woonde al twee jaar in Antwerpen toen ik hier kwam werken, maar leerde Antwerpen pas écht kennen door het schrijven van de Studentengids!”

Julia Jansen

Julia Jansen

De vindingrijkste gids

Als Walkabout gids maak jij studenten letterlijk en figuurlijk wegwijs doorheen de koekenstad. Je toont groepen studenten dé hotspots en places to be van Antwerpen en geeft antwoord op al hun prangende vragen over ‘t Stad. Joy leidt al één jaar studenten rond voor STAN. “Toen ik hier begon als gids was ik net terug van Erasmus. Ik wist dus als geen ander hoe moeilijk het soms voor (internationale) studenten is om een compleet nieuwe stad te ontdekken. Door hen hier rond te leiden, zet ik hen op weg. STAN is zonder twijfel de plezierigste werkplek die je maar kan hebben, inclusief collega’s die vrienden voor het leven worden. Fun fact: Internationale studenten vragen supervaak naar een tour met alle cafés en uitleg over onze verschillende bieren!”

De meest gedreven promoboy/promogirl

Als de student nog niet bij GATE15 geraakt is, brengt het streetteam GATE15 gewoon tot bij de student: spreken in aula’s, posters plakken, Studentengidsen uitdelen … You can do it all! Benjamin werkt bijna een jaar bij GATE15 als streetteamlid. “Ik doe deze job echt graag, omdat ik zo studenten meer op de hoogte kan brengen over de projecten van GATE15. Hierdoor maak ik studenten ook wat meer wegwijs in de stad. Toen ik op Erasmus was miste ik dit zelf enorm, en ik vind het wel een must om op de hoogte te zijn van de tofste activiteiten in een studentenstad. Ook voelt STAN veel meer aan als familie dan als werk, het is een fantastische werkomgeving! Fun fact: Katelijne (van het vaste STAN-team) wil geen vrienden met ons zijn op Facebook. Niet omdat ze ons niet leuk vindt hoor, maar omdat ze niet wil zien wat we allemaal uitspoken in onze vrije tijd als student!”

De meest gemotiveerde eventsuperheld

Als eventmedewerker zet jij mee je schouders onder tal van onze events! Hands-on, enthousiast en probleemoplossend denken zijn kwaliteiten die je perfect beschrijven. Je zorgt mee voor de opbouw, afbraak en het goede verloop van een event. PJ werkte het afgelopen jaar mee aan StuDay, de Kick-off en Start-up your Christmas “Omdat ik heel graag dingen organiseer en later graag grote events zou organiseren, is deze job op mijn lijf geschreven. Door de leuke collega’s voel je je echt thuis in een hechte community van Fifteeners. Fun fact: Toen ik vorig jaar StuDay mee ging opbouwen had ik erna geen stem meer, het was iets té leuk!

Alle openstaande vacatures vind je hier. Solliciteren kan tot en met maandag 20 april 2020.

Nog interessante nieuwsberichten