Tarmac

Tarmac

Groepswerk of chillen? Koppel het nuttige aan het aangename en installeer je in onze gezellige Tarmac. Je kunt er tijdens de openingsuren van GATE15 in alle rust rondhangen en met je eigen computer/tablet gratis inloggen op het wifi-netwerk. Check wel even de kalender om te zien of de zaal vrij is, want naast een ontspanruimte is de Tarmac ook de plek waar van alles te beleven valt.

Heb je zelf een ruimte nodig voor het organiseren van pakweg een feestje, filmavond of workshop? Huur onze Tarmac: een multifunctionele en akoestisch afgesloten ruimte voor maximum 120 personen. Dankzij de verschuifbare elementen die je als zitplaats of podium kunt gebruiken, bepaal je de inrichting helemaal zelf.

Huur de Tarmac

Studio Tarmac

Vanaf maart 2021 is de Tarmac ook te huur als Studio Tarmac: een technisch ingerichte en akoestisch afgesloten studio voor audiovisuele opnames, podcasts en live uitzendingen. Dus, zin om eens zelf te experimenteren met een podcast? Of nog een zaal nodig om jouw livestream vanuit te streamen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

De materialen om een podcast op te kunnen nemen of livestream te streamen zijn gratis te huur, vergeet alleen niet om iemand mee te brengen die weet hoe je het materiaal gebruikt.

Huur de Studio Tarmac

VEELGESTELDE VRAGEN

Tarmac:

De Tarmac kun je elke weekdag huren tussen 9u en 2u ’s nachts. Studenten betalen 35 euro per uur om een feest te organiseren en 20 euro per uur om een andere activiteit te organiseren. Doctoraatsstudenten vallen helaas niet onder de categorie student en kunnen de zaal huren als particulier. Particulieren betalen 70 euro per uur om een feest te organiseren en 50 euro per uur om andere activiteiten te organiseren.

Studio Tarmac:

Studenten huren Studio Tarmac gratis op weekdagen van 9u tot 17u en op maandag- en woensdagavond.
Alle andere avond en in het weekend kost Studio Tarmac voor studenten 20 euro per uur.
Voor niet studenten kost het huren van Studio Tarmac 50 euro per uur.

Tarmac:

De Tarmac kun je huren met of zonder drankafname. Let wel: je mag geen eigen drank meenemen en/of verkopen, dus bij de afname van drank ben je verplicht deze via STAN te nemen.

Andere voorzieningen in de Tarmac zijn onder meer licht-, geluid- en audiovisueel materiaal, een spreekgestoelte, microfoons en een keukentje. Een volledige lijst met beschikbare materialen vind je tijdens het invullen van het online reservatieformulier.

Studio Tarmac:

Het gebruik van het materiaal is gratis. Bij ontlening van technische apparatuur verklaart de aanvrager zich bekwaam om deze te zelf bedienen. Of hij stelt iemand aan die hiervoor bekwaam is.

Een aanvraag start je door ons reservatieformulier in te vullen. Doe een aanvraag minstens twee weken op voorhand. Na het invullen en verzenden van het aanvraagformulier wordt deze zo snel mogelijk behandeld. Bij goedkeuring van je aanvraag ontvang je een overzicht van je bestelling en wordt je reservatie – zonder tegenbericht – als definitief beschouwd.

Ons team tipt!

“Een evenement organiseren kan stresserend zijn. Daarom huur ik graag de Tarmac! Alles is aanwezig: van dj-set tot mobiel keukentje. Zo hoef ik me nergens nog zorgen om te maken.”

Ashley