Tarmac

Tarmac

Heb je zelf een ruimte nodig voor het organiseren van pakweg een feestje, filmavond of workshop? Huur onze Tarmac: een multifunctionele en akoestisch afgesloten ruimte voor maximum 120 personen. Dankzij de verschuifbare elementen die je als zitplaats of podium kunt gebruiken, bepaal je de inrichting helemaal zelf.

Huur de Tarmac

VEELGESTELDE VRAGEN

De Tarmac kun je elke weekdag huren tussen 9u en 2u ’s nachts.

  • Studenten betalen 35 euro per uur om een feest te organiseren en 20 euro per uur om een andere activiteit te organiseren. Doctoraatsstudenten vallen helaas niet onder de categorie student en kunnen de zaal huren als particulier.
  • Particulieren betalen 70 euro per uur om een feest te organiseren en 50 euro per uur om andere activiteiten te organiseren.

  • Je kan de zaal huren met of zonder drankafname. Alle genuttigde dranken worden wel verplicht via STAN afgenomen.
  • Licht-, geluid-, audiovisueel en podcastmateriaal is op vraag aanwezig, evenals een spreekgestoelte en een kitchenette (enkel opwarmen). Een volledige lijst met beschikbare materialen vind je tijdens het invullen van het online reservatieformulier.
  • Tip!Β De organisator is zelf verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zaal en de aangevraagde audiovisuele materialen. Dus boek ook voldoende op- en afbraaktijd bij je reservatie.

Een aanvraag start je door ons reservatieformulier in te vullen. Doe een aanvraag minstens twee weken op voorhand. Na het invullen en verzenden van het aanvraagformulier wordt deze zo snel mogelijk behandeld. Bij goedkeuring van je aanvraag ontvang je een overzicht van je bestelling en wordt je reservatie – zonder tegenbericht – als definitief beschouwd.

Ons team tipt!

“Een evenement organiseren kan stresserend zijn. Daarom huur ik graag de Tarmac! Alles is aanwezig: van dj-set tot mobiel keukentje. Zo hoef ik me nergens nog zorgen om te maken.”

Kristien