Meet & Greet

Meet & Greet

Deze stille, gezellige vergaderruimte in de nok van GATE15 vormt een oase aan rust voor 20 personen. Huur onze Meet & Greet voor bijvoorbeeld een vergadering, een workshop of groepswerk. Er is een gratis beamer en projectiescherm aanwezig en de zaal kun je reserveren mÊt of zonder drankafname.

Huur de Meet & Greet

VEELGESTELDE VRAGEN

De Meet & Greet is elke avond en weekend te huur. Daarnaast is de Meet & Greet ook op woensdag en vrijdag tijdens kantooruren te huur.

Voor particulieren kost het huren van de Meet & Greet 50 euro per uur. Voor studenten is de Meet & Greet gratis op woensdag en vrijdag tijdens de kantooruren en op maandag- en woensdagavond. Op alle andere momenten kost het huren van de Meet & Greet 20 euro per uur voor studenten.

Voor studenten is de Meet & Greet gratis op woensdag en vrijdag tijdens de kantooruren en op maandag- en woensdagavond. Op alle andere momenten kost het huren van de Meet & Greet 20 euro per uur voor studenten.

Een aanvraag start je door ons reservatieformulier in te vullen. Doe een aanvraag minstens twee weken op voorhand. Na het invullen en verzenden van het aanvraagformulier wordt deze zo snel mogelijk behandeld. Bij goedkeuring van je aanvraag ontvang je een overzicht van je bestelling en wordt je reservatie – zonder tegenbericht – als definitief beschouwd.

Ons team tipt!

“Veel stress voor je presentatie? Huur dan gratis de Meet & Greet en oefen in alle rust met een professionele beamer, koffiemachine en een eigen frigo bij de hand. Wedden dat je ’m knalt?”