Meet & Greet

Meet & Greet

Deze stille, gezellige vergaderruimte in de nok van GATE15 vormt een oase van rust voor 20 personen. Huur onze Meet & Greet voor bijvoorbeeld een vergadering, een workshop of groepswerk. De zaal beschikt over een interactief scherm, ideaal voor zowel presentaties als videoconferenties. Je kan de zaal reserveren mÊt of zonder drankafname.

Huur de Meet & Greet

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan zaal Meet & Greet elke dag – ook in het weekend – huren van 9u tot 22u.

  • Voor studenten is de Meet & Greet gratis tijdens de kantooruren en op maandag- en woensdagavond. Op alle andere momenten kost het huren van de Meet & Greet 20 euro per uur voor studenten.
  • Voor particulieren kost het huren van de Meet & Greet 50 euro per uur.

  • Je kan de zaal huren met of zonder drankafname. Alle genuttigde dranken worden wel verplicht via STAN afgenomen.
  • De zaal beschikt over een beamer, flipchart en videoconferencing systeem/digitaal presentatiescherm. Op vraag is er ook podcastmateriaal aanwezig. Een volledige lijst met beschikbare materialen vind je tijdens het invullen van het online reservatieformulier.

Een aanvraag start je door ons reservatieformulier in te vullen. Doe een aanvraag minstens twee weken op voorhand. Na het invullen en verzenden van het aanvraagformulier wordt deze zo snel mogelijk behandeld. Bij goedkeuring van je aanvraag ontvang je een overzicht van je bestelling en wordt je reservatie – zonder tegenbericht – als definitief beschouwd.

Ons team tipt!

“Veel stress voor je presentatie? Huur dan gratis de Meet & Greet en oefen in alle rust met een professionele beamer, koffiemachine en een eigen frigo bij de hand. Wedden dat je ’m knalt?”

Ilham