Zonnegroet(jes) bij/van STUDY360

Zonnegroet(jes) bij/van STUDY360

Stralend weer, daar wordt iedereen gelukkig van. Of ja normaal toch, want nu er moet gestudeerd is dat niet altijd ideaal. Heb je FOMO van de gezellige BBQ’s, de spannende KUBB wedstrijden in het park of een heerlijk terrasje met vrienden? Treur niet, want ook bij STUDY360 kan je genieten met de zon op je snoet! Wij hebben speciaal voor jullie de leukste plekken uitgezocht waar je goede punten scoort terwijl er een goed kleurtje krijgt!

MAS – Zonnig uitzicht over de hele stad

Het MAS is één van de meest iconische gebouwen van Antwerpen, dus daar studeren is al uniek. Met de studieplekken die in de wandelboulevard zijn opgesteld kan je gedurende je hele studeer sessie genieten van een prachtig uitzicht én de stralende zon! Pauze pakken doe je daar sowieso in de zon: ofwel op het museumplein beneden aan het MAS, ofwel het dakterras met panoramazicht op de tiende verdieping. Voetjes van de grond, voetjes op de grond of voetjes achter de bureau? Bij het MAS zal de zon er altijd bij zijn!

Pulcinella – Lunchen in de rooftop bar

Is het MAS toch iets te veel zon voor jou? Dan kan je bij Pulcinella terecht! Deze co-working space op Sint-Andries is dé place to be om pauze te pakken in de zon. Met een rooftop bar om gezellig te lunchen en te genieten van de zon zit je echt wel op je plek daar. Toch een beetje in tijdsnood? Neem een snelle pauze met een koffietje op het terras, want ook dat is mogelijk. Aangezien Pulcinella zo goed als 24 uur lang open is kan je ook sterren kijken tijdens warme zomeravonden. Want ja, de zon is ook gewoon een ster hé!

MAS © STAN

Pulcinella © STAN

Rubenshuis © STAN

Urban City © STAN

Rubenshuis – Elk huisje heeft zijn kruisje (& in dit geval ook een tuin!)

Ben je eerder iemand die in de natuur wil genieten van de zon? Kom dan thuis in het Rubenshuis! Pauze pakken in het museum is allemaal leuk en wel, maar met dit zonnige weer wil je liever misschien ergens anders vertoeven dan tussen de meesterwerken. Neem daarom een gezellige wandeling door de binnentuin. Deze oase van rust in het midden van de stad maakt je weer even met de natuur en zorgt voor genoeg vitamine D om er daarna weer voor te gaan achter je boeken!

Urban City – Zonnig uitkijken op de andere zonnige highlight

Urban City is één van de STUDY360 klassiekers geworden. Jaar na jaar racen de studenten naar daar om een studieplek voor die dag te scoren. Met die zomerse dagen snap ik wel waarom hoor: Urban City heeft een prachtig terras dat uitkijkt op het MAS! De zon staat er heel de middag op te blinken, dus genieten van het zonnetje is geen enkel probleem. Breng zelf je lunch mee en maak het gezellig! Maar niet te gezellig, want er moet natuurlijk ook gestudeerd worden.

Nog interessante nieuwsberichten