STUDY360: Zomerblok zonder zorgen!

STUDY360: Zomerblok zonder zorgen!

Doeeei koude regenachtige dagen en hellooo summer! Terrasjes, picknicks en tenen in het zand.. oh nee wacht! Eerst nog even die examens knallen! Maar niet getreurd STUDY360, the summer edition, is back in town van 3 mei tot 30 juni! Dus wapen je met zonnebril en slippers en be ready om je boeken te verslinden op deze prachtige nieuwe locaties.

Wasbar Melkmarkt

Kleine wasjes, grote wasjes, stop ze in je wasmachine! Ben je graag een multi-tasker (of moet dit uit tijdsgebrek)? Geen zorgen! Bij Wasbar Melkmarkt kan je op één plek je honger stillen, je was doen en studeren! En dat laatste doe je in alle rust op de eerste verdieping. Laat die wasjes maar draaien terwijl jij flink aan het studeren bent. Your momma would be proud!

Opera Ballet Vlaanderen

Comedia dell’arte wordt comedia dell STUDY360 op deze iconische studielocatie! Release your inner stage queen bij Opera Ballet Vlaanderen, het grootste cultuurhuis van Vlaanderen. Je studeert er in het authentieke voormalige operacafé, dat doet terugdenken aan de grandeur van Parijse bistro’s. Neem plaats aan afzonderlijke tafeltjes dicht bij stopcontacten om er volledig op los te studeren. Nood aan een pauze? Waarom ga je niet eens een voorstelling bijwonen? Eén ding is zeker: jouw studeerskills staan hier volledig in de spotlight!

Steelforce

Release your inner business-self en kom studeren bij Steelforce. Hier kan je je helemaal onderdompelen in de wereld van échte zakenmensen. Onder het motto ‘dress for the job you want’ kan je hier jouw corporate lifestyle manifesteren: haal die blazer en das maar boven! Een studiedate is nog nooit zo professioneel geweest. Bij Steelforce slagen ze erin de professionele atmosfeer te combineren met een charmante en gezellige kantoorruimte. Deze optimale studielocatie staat garant voor staalharde concentratie!

Mediahuis

Welkom in Mediahuis België. Ben je geïnteresseerd in de journalistieke wereld? Een wereld vol nieuwsscoops, artikels, deadlines, radio en tv? Welkom bij Mediahuis! Studeren doe je hier in rustige vergaderzalen dicht bij professionele studio’s en redacties. Zo dicht bij al deze creative juices? Dat klinkt als het recept voor een geslaagde studeersessie!

The Ash

Last but not least, studeren kan ook in hippe youth-hostel The Ash. Hier vind je de ideale studiemotivatie: de sfeer van al die welverdiende reisjes na de examens. Je studeert in een cosy coworking space, samen met mensen van over de hele wereld. You need a break? No problemo of pas de problème, bij The Ash kan je ook een lekkere lunch of drankje halen in voormalige bar Alma of kan je je medestudenten verslagen bij de pooltafel. Hou de moed erin! Ook al lijkt de blok soms eindeloos, er is licht aan het einde van de tunnel. Bij The Ash ga je van boeken pakken naar backpacken in een oogwenk.

Zien we jullie op deze nieuwe locaties?

Toi toi toi met je examens en we believe in you!

BELANGRIJKE INFO

Tijdens STUDY360 werken we volgens het principe “weinig regels, veel respect”. We houden het dus op een korte lijst aan afspraken. Maar wie deze niet respecteert, vragen we om onze locaties te verlaten.

Lees dus de tips en regels door vooraleer je jouw favoriete studieplek bezoekt!

VOOR JE AANKOMT

 • Registreer je op onze website! Dit is verplicht.
 • Check eerst op de website welke locaties er open zijn en of er op je favoriete plek
  nog plaatsen beschikbaar zijn. Zo voorkomen we wachtrijen die de veiligheid in het gedrang kunnen brengen en ontgoocheling ter plaatse.
 • Bekijk zeker ook de openingsuren. Sommige locaties openen in het weekend of de avond.

Zorg dat je je toegangscode bij je hebt! Die heb je onlangs ontvangen per mail.

EENS TER PLAATSE

 • Meld je aan en af via de voorziene tablets. Hierdoor kunnen wij live op de website het aantal beschikbare plaatsen weergeven en komt niemand voor verrassingen te staan op overvolle locaties.
 • Weet dat je de toegang tot alle STUDY360-locaties voor de volledige blokperiode kan worden ontzegd wanneer je niet bent aangemeld.
 • Studeer in de studiezones en op de daarvoor voorziene plekken.
 • Wees galant. De medewerkers, het gebouw en voorzieningen zijn er voor je, behandel hen met respect.
 • Vermijd geluidsoverlast. Praat niet te luid en hou gsm-gebruik stil.
 • Hou het proper. Ruim je plek op als je weggaat.
 • Vermijd plaatsgebrek. Neem niet meer studieruimte in dan nodig, je jas of tas hebben geen aparte zitplaats nodig, en houd geen plek voor anderen vrij die nog niet aanwezig zijn.

Toch nog vragen? Check dan zeker onze FAQ.

Zonnige groetjes en alvast veel succes met je examens!

Nog interessante nieuwsberichten