STUDY360 is back met een warme wintereditie

STUDY360 is back met een warme wintereditie

It’s the season to be jolly, fa-la-la-la-bla! Staat de intrede van de Christmas spirit voor jou ook weer gelijk aan de intrede van den blok. Wees gerust, STUDY360 is back en laat je zoals gewoonlijk niet in de kou. Jouw studieleed verlichten, doen we niet met kerstlichtjes, maar met gloednieuwe (en vertrouwde) studielocaties. Verover ze gerust van 4 december tot en met 2 februari! You’ve got this!

Ontsnap aan de stadsdrukte met Kasteel Rivierenhof

Studeren in het groen, ver weg van alle kerstshoppers? Dat kan vanaf nu in Kasteel Rivierenhof. Het oudste provinciaal domein van het land opent deze blokperiode zijn deuren voor elke student uit Antwerpen en omstreken.

Als je iemand bent die graag wandelt tijdens je study break, dan is dit jouw moment. Want wandelen zal je in dit park met rozentuin, kinderboerderij, minigolf en verschillende kleine vijvers. Studeren kan je uiteraard doen al liggend in het gras, maar wij reserveerden een warm plekje voor jou in één van de restaurantruimtes van het kasteel. Bedank ons later maar voor die goede scores en extra zuurstof in je hersenen.

Brave leerlingen in het YWCA Antwerpen

Heb jij soms het gevoel dat je op de middelbare school beter studeerde? Was jij door braaf achter de schoolbanken te zitten, zonder afleiding, een betere student? Wel, YWCA biedt jou de ideale oplossing. Een klassikale ruimte, met bankjes netjes achter elkaar, perfect om nostalgisch te kunnen focussen op de leerstof.

Genoeg gestudeerd en tijd voor een welverdiende break? Dit huis voor powerwomen bevindt zich pal achter het KMSKA, in het hartje van Antwerpen Zuid.

Overvloed aan licht bij CM Antwerpen

Nood aan verlichting in de donkerste maand van het jaar? CM Antwerpen has your back. Deze nieuwste studielocatie gelegen aan Park Spoor Noord heeft lichtinval for days. CM zet zich in voor gezondheid en welzijn en doet daar nu nog een schepje bovenop door studenten tijdens de blok te verwelkomen.

Het kantoor staat tijdens deze wintereditie volledig ter beschikking voor elke Antwerpse student die nog op zoek is naar een nieuwe favo study spot in Antwerpen Noord. Iedereen is er welkom om samen, onder de witte en groene blokken, te strijden voor hun examens.

Studeren aan 100% focus bij Schoups & coworking M127

Dit advocatenbureau met bijbehorende bibliotheek in de harmoniewijk stelt zijn warme ruimtes ter beschikking voor elke student die wat nood heeft aan rust. Laat je stimuleren door dit prachtig advocateninterieur en zijn talloze klassieke boekenkasten om te streven naar een 10/20. Dit is de plek bij uitstek waar je jezelf met 100% focus kan smijten op je werk, maar opgelet; de plaatsjes zijn beperkt, dus be fast. 

Belangrijke info

Tijdens STUDY360 werken we volgens het principe “weinig regels, veel respect”. We houden het dus op een korte lijst aan afspraken. Maar wie deze niet respecteert, vragen we om onze locaties te verlaten.

Lees dus de tips en regels door vooraleer je jouw favoriete studieplek bezoekt!

Voordat je vertrekt:

 • Registreer je op onze website! Dit is verplicht.
 • Check eerst op de website welke locaties er open zijn en of er op je favoriete plek
  nog plaatsen beschikbaar zijn. Zo voorkomen we wachtrijen die de veiligheid in het gedrang kunnen brengen en ontgoocheling ter plaatse.
 • Bekijk zeker ook de openingsuren. Sommige locaties openen in het weekend of de avond.

Zorg dat je je toegangscode bij je hebt! Die heb je onlangs ontvangen per mail.

EENS TER PLAATSE:

 • Meld je aan en af via de voorziene tablets. Hierdoor kunnen wij live op de website het aantal beschikbare plaatsen weergeven en komt niemand voor verrassingen te staan op overvolle locaties.
 • Weet dat je de toegang tot alle STUDY360-locaties voor de volledige blokperiode kan worden ontzegd wanneer je niet bent aangemeld.
 • Studeer in de studiezones en op de daarvoor voorziene plekken.
 • Wees galant. De medewerkers, het gebouw en voorzieningen zijn er voor je, behandel hen met respect.
 • Vermijd geluidsoverlast. Praat niet te luid en hou gsm-gebruik stil.
 • Hou het proper. Ruim je plek op als je weggaat.
 • Vermijd plaatsgebrek. Neem niet meer studieruimte in dan nodig, je jas of tas hebben geen aparte zitplaats nodig, en houd geen plek voor anderen vrij die nog niet aanwezig zijn.

Toch nog vragen? Check dan zeker onze FAQ.

Alvast veel succes met je examens!

Nog interessante nieuwsberichten