StuDay 2023 zoekt eventmedewerkers

StuDay 2023 zoekt eventmedewerkers

© Jokko

Opgelet, Antwerpse studenten: haal je agenda maar boven, want StuDay 2023 komt eraan! Het onvergetelijke, jaarlijkse studentenfestival gaat dit jaar door op donderdag 28 september, in Park Spoor Oost. Elk jaar verwelkomen we duizenden Antwerpse studenten om te komen dansen, feesten, eten en genieten van de uitgebreide randanimatie. StuDay is hét ultieme moment om nieuwe vrienden te maken en het academiejaar met een knal te starten!

Op StuDay zijn er niet alleen duizenden feestgangers, maar ook honderden medewerkers, waarvan een groot deel studenten! Bij STAN zijn we op zoek naar 200 evenementmedewerkers die het festival mee willen doen shinen. Ben jij gemotiveerd om een zalig evenement mee op poten te zetten? Kan je goed werken in team en ben je praktisch ingericht? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven! Solliciteren kan tot en met 31 augustus.

Joram en Michaël draaien al enkele jaren mee bij StuDay als evenementmedewerker. Ze delen graag hun ervaringen.

© Woodmonkey

© Woodmonkey

Wat is het leukste aan werken op StuDay?

Michaël: “Het is nice om te voelen dat je meewerkt aan zo’n groot evenement: je kan echt een mooie bijdrage leveren aan het festival. De sfeer is bovendien amazing: het is de start van een nieuw academiejaar en je werkt in een leuk team vol leeftijdsgenoten, potentiële vrienden dus. En je krijgt lekkere frietjes.” Joram kan dit beamen: “Voor mij is de samenhorigheid het beste: je leert nieuwe mensen kennen en je steekt op korte tijd samen iets fantastisch in elkaar. Je werkt samen, eet samen en dat schept echt een band.”

Wat is je favoriete StuDay anekdote van de voorbije jaren?

Michaël: “ Ik werd plots de privégids van de Schepen van Jeugd, Jinnih Beels. De teamleider vroeg me haar een rondleiding te geven op het terrein. Ik mocht haar alle stages en de randanimatie tonen. Ik heb uiteindelijk met haar basketball gespeeld en karaoke gedaan! Zoiets maak je alleen mee op StuDay!” Joram vult aan: “De teamleider zei me dat ik een goede werker was. Ze vertrouwde mij de opbouw van de backstage toe. Ik kreeg houten planken, paletten en kleurrijke doeken en ik mocht er zelf iets mee bouwen. Dat was een heel coole ervaring, ik was blij dat ik zoveel verantwoordelijkheid kreeg.”

© Jokko

© Jokko

Welke eigenschappen moet een evenementmedewerker op StuDay hebben? Volgens Michäel moet je gemotiveerd, energiek en multi-inzetbaar zijn. De twee medewerkers zijn het ook eens over één ding: positiviteit is cruciaal. Joram legt uit waarom dit zo belangrijk is: “Je moet positiviteit uitstralen, want je werkt in team. Je moet elkaar dus ook kunnen aanmoedigen en helpen als het even zwaarder is. Je krijgt het echt enkel gedaan met een goede team spirit!”

Heb je na het lezen van deze ervaringen ook goesting om er mee voor te zorgen dat StuDay 2023 onvergetelijk wordt? Ga ervoor en solliciteer via deze link. Ga je liever feesten dan werken? Ook valid, zet dan zeker het festival al in je agenda! See you on the 28th of September, at Park Spoor Oost!

© Jokko

© Jokko

© Jokko

© Jokko

Nog interessante nieuwsberichten