Streetteam gezocht: kom mee STAN’s Valentijnscadeau uitdelen

Streetteam gezocht: kom mee STAN’s Valentijnscadeau uitdelen

 

(c) STAN - Woodmonkey Photography

Altijd al eens cupido willen spelen? STAN zoekt versterking voor het streetteam om op 14 februari 2024 STAN’s Valentijnscadeau uit te delen in de studentenbuurt. Maak kennis met de muilmap: de meest romantische kaart van ’t Stad!

Laat je leiden door romantiek

Als lid van het streetteam breng je STAN en zijn werking tot op de campus en tot bij je collega-studenten. Op Valentijnsdag, woensdag 14 februari, stoot je Cupido van de troon en deel je de muilmap uit. De muilwhat? STAN creëerde de meest romantische kaart van ’t Stad: een stadskaart met alle parels van Antwerpen, perfect voor een eerste date -of een eerste move. Van het reuzenrad tot verborgen middeleeuwse pleintjes: deze kaart is jouw gids naar de meest intieme plekjes van Antwerpen. Benieuwd naar de 40 make-out spots? Als streetteam zal je deze blijde boodschap verkondigen en delen met alle studenten die je pad kruisen. Je kiest zelf of je de plekjes op voorhand eens uittest. 😉.

Sign up to be cupid for a day

Zie je deze job wel zitten (knipoog)? Solliciteer dan snel! Vertel kort over je ervaring en interesses, een CV en motivatiebrief hoeven niet. Eén klik verder en je bent al klaar! Piece of cake dus.

What’s in it for you? Je zal als streetteamer helemaal verliefd worden op ons enthousiaste team van studentmedewerkers en de goeie vibes tussen collega’s. Met een loon van €13,68 per uur, to spread the love en een fietsvergoeding loopt zelfs Cupido een blauwtje. Wie weet ontmoet je zelf wel een muilmaatje die met jou de kaart wil ontdekken…

Loop je al helemaal warm voor deze missie? Swipe deze vacature dan naar rechts en meld je aan!
Kisses from STAN

Ik word cupido

(c) STAN - Woodmonkey Photography

(c) STAN - Woodmonkey Photography

Nog interessante nieuwsberichten