STAN WANTS YOU: studentenmedewerkers gezocht

STAN WANTS YOU: studenten-
medewerkers gezocht

© Mariam Farkhani

Een schoon centje bijverdienen en ervaring opdoen die prachtig staat op je cv? Dat is werken bij STAN. Als studentenmedewerker werk je voor, door en met andere medestudenten, onder het leukste dak van Antwerpen: GATE15. En met zeven (!) verschillende studentenbaantjes in store vind je sowieso wel iets dat bij je past.

STAN

Op de Kleine Kauwenberg 15 vind je ons huis GATE15: een gezellige plek waar Antwerpse studenten elkaar kunnen ontmoeten, samen kunnen studeren, werken, feest- en studieruimtes kunnen huren, vragen kunnen stellen aan de infobalie of samen kunnen relaxen in zaal TAKEOFF. De vaste medewerkers organiseren vanuit de cockpit van GATE15 alle STAN-projecten (StuDay, STUDY360, Kick-Off, …) om jou, de Antwerpse student, een fantastische tijd te bezorgen. En jij kan daaraan meewerken! STAN zoekt nieuwe studentenmedewerkers in verschillende functies voor academiejaar 2023-2024 en 2024-2025.

Klinkt tof? Dat is nog niet alles! Bij ons bloei je open en duik je in het bruisende studentenleven om er STAN-hervormd uit te komen. Bij STAN werken als studentenmedewerker betekent jouw potentieel bereiken en anderen helpen om hetzelfde te doen. Check dus snel onderstaande vacatures.

Onthaalmedewerker

Geef je graag bergen (ongevraagd) advies en kan je niet zwijgen over how-to-be-a-student-the-right-way? Aan het onthaal geef je oneindig veel tips over studeren in Antwerpen, op kot gaan, internationale uitwisselingen, zalen verhuren, enz. Als onthaalmedewerker doe je jouw talenten uit de doeken aan de balie voor elke student die over de vloer komt: in real life, maar ook telefonisch and in your best English. Kan je zelfstandig taken vervullen, maar werk je ook graag in team? Swipe right. 

Solliciteer hier voor Onthaalmedewerker

Projectmedewerker denktank StuDay 2024

Omdat wij het zo fantastisch vinden om jouw studententijd episch te maken, halen wij ons vaak veel werk op de hals. Als denktank van StuDay 2024 zorg jij, samen met het vaste team, voor de conceptuele uitwerking en de inhoud van de komende editie van StuDay. Je geeft advies en bedenkt nieuwe ideeën om de Antwerpse student een onvergetelijk welkomstfeest te bezorgen. Wil je StuDay 2024 letterlijk mee uit de grond stampen? Zoek niet verder. Wij zoeken jou.

Solliciteer hier voor Projectmedewerker denktank StuDay 2024

Redactiemedewerker: Copywriter

Wij zoeken scherpe pennen, schrijffanaten met een missie, geniale geesten die graag deel uitmaken van onze roemrijke redactie, studenten die altijd op zoek zijn naar hun volgende scoop. Onze studentenredactie, dat is: live verslaggeven bij STAN-events, schaamteloos studenten interviewen en catchy copy schrijven voor sociale media. Zie jij je naam al boven dit artikel staan? Rep je rap naar de link.

Solliciteer hier voor Copywriter

Redactiemedewerker: Grafische medewerker

Heb jij oog voor detail, een fijnbesnaard gevoel voor esthetiek en een brein dat moeiteloos (video)-grafische programma’s van Adobe begrijpt? Bij STAN krijg je alle vrijheid om je talenten te ontwikkelen. En bovendien kan alles wat je hier doet, hop in je portfolio. Ben jij de graphic designer die we zoeken? Die creatieve cv van jou? Daar kijken we naar uit!

Solliciteer hier voor Grafische Medewerker

Redactiemedewerker: Fotograaf

Naast een legertje grafische medewerkers zoeken we ook genieën met hun camera’s die onze artikels en sociale media willen versieren met sprekende beeldtaal. Als fotograaf van dienst trek je heel Antwerpen rond, maar ook beeld bewerken achteraf is je niet vreemd. Ben jij pas tevreden met de perfecte foto? Lees verder en wees welkom!

Solliciteer hier voor Fotograaf

Redactiemedewerker: Sociale media wizard

Volg jij als geen ander de trends op alle sociale media, de virtuele make-or-breaks? En wat studenten in beweging zet? Onze social media wiz weet écht wat er leeft online en onder jullie studenten: jij influencet de Antwerpse student met content (reels, posts, stories) op alle kanalen en met handige tips, hotspots en studietricks. Kortom, als redactiemedewerker schaak je een job waar je mening écht telt. En krijg je betaald om te doen waar je goed in bent. Hoe ziet het nieuwe STAN-gezicht eruit? Vertel het ons en solliciteer!

Solliciteer hier voor Sociale media wizard

Nog interessante nieuwsberichten