STAN wants YOU: solliciteer nu!

STAN wants YOU: solliciteer nu!

© Mariam Farkhani

STAN werft aan! Ben je op zoek naar een studentenjob waar je jezelf in een leuke werkomgeving kan ontplooien? Sta je te popelen om onze redactie te vervoegen, StuDay mee te organiseren of studenten te helpen met hun vragen? Lees verder en check onze vacatures!

Werken bij STAN: voor en door studenten

Student & Antwerp: dat is STAN in een notendop. Wij willen alle Antwerpse studenten ondersteunen en in de spotlights plaatsen zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken. Dat doen we op verschillende manieren. Benieuwd naar de verschillende functies die je kan vervullen om Antwerpse studenten te doen shinen? Dan zit je hier goed!

Onthaalmedewerker

Studenten kunnen aan ons onthaal terecht met vragen over studeren in Antwerpen, op kot gaan, internationale uitwisselingen, zaalverhuur enzovoort. Als onthaalmedewerker sta jij paraat om iedereen met een glimlach te helpen, zowel fysiek als telefonisch. Your English should also be pretty good want we krijgen veel internationale studenten over de vloer. Kan je zelfstandig taken vervullen, maar werk je ook graag in team? Dan is dit een match!

Lees meer en solliciteer nu!

 

© Mariam Farkhani

Eventmedewerker

Ook zotte en interessante evenementen ontbreken niet als je spreekt over het Antwerpse studentenleven. STUDY360, StuDay en de Kick-Off zijn er slechts enkele van! Deze evenementen zouden natuurlijk niet mogelijk zijn zonder gedreven eventmedewerkers en suppoosten. Als eventmedewerker steek je je handen uit de mouwen en werk je mee aan de Kick-Off voor Antwerpse praesidia. Dankzij jou maken we van dit evenement een knaller van formaat!

Suppoosten zijn dan weer de rots in de branding, overal waar STAN op locatie zit. Bij STUDY360 sta je in voor vragen, zorg je dat alles vlot verloopt en kan je tijdens de dode momenten natuurlijk zelf studeren (win-win😉). Als suppoost kunnen we écht op jou rekenen!

Lees meer en solliciteer nu!

 

© Mariam Farkhani

Redactiemedewerker: Copywriter

Onze redactie houdt dan weer vinger aan de (studenten)pols en schrijft, ontwerpt en monteert content over wat er leeft in onze geliefde studentenbuurt. Als copywriter heb je voeling met taal en social media. Schrijf je graag artikels en columns? Ben je niet bang om de straat op te gaan en studenten te interviewen? Heb je goede ideeën voor social media posts die goed zullen scoren? Kruip dan maar meteen in de pen en schrijf als eerste opdracht je motivatiebrief voor copywriter!

Lees meer en solliciteer nu!

 

© Mariam Farkhani

Nog interessante nieuwsberichten