STAN is een plek voor jong talent: StuDay

STAN is een plek voor jong talent: StuDay

STAN stimuleert en daagt studenten uit, want iedereen moet zichzelf ultiem kunnen ontwikkelen. Daarom zetten wij volop in op het talent van de studenten. StuDay is een fantastisch voorbeeld waar wij studenten inzetten om andere studenten welkom te heten in Antwerpen. Wil jij weten wie er achter dit talent zit? Lees dan snel verder!

De breinen achter de share a slice of student life-boxen

Samen met StuDay worden dit jaar ook onze welkomstpakketten gelanceerd. Het is een duurzame ontwikkeling die alle studenten welkom heet in de stad. Hoe kan dat beter dan met een pizzadoos? Vijf studenten productontwikkeling zijn aan de slag gegaan en zo zijn onze share a slice of student life-boxen tot leven gekomen. Je kan er eentje bemachtigen via onze vele pizzakoeriers doorheen de stad of je kan vanaf oktober langskomen bij onze balie om jouw duurzame pizzadoos op te halen. Als je meer te weten wil komen over het team achter de dozen, bemachtig er dan zeker één – want ook ons spiksplinternieuwe magazine, bomvol met intrigerende interviews, vind je in het welkomstpakket.

© STAN

© STAN

Music makes you loose control

StuDay staat bekend als het leukste studentenevenement van Antwerpen en dat hebben we voor een stuk te danken aan de fantastische muziek die doorheen de stad klinkt op die dag. Elk jaar is er ook de nodige aandacht voor aanstormend talent. In samenwerking met VI.BE kunnen wij ervoor zorgen dat je 30 september niks dan goede muziek voorgeschoteld krijgt. Daarom sloegen wij de handen ineen en organiseerden wij een zotte dj contest, speciaal voor jong Antwerps talent.

En de winnaars? Dat zijn Kwasi Flacko, Poelie, Larrie, Lando Riské en Channel 26. Jij komt ze toch zeker wel bewonderen op de 30ste?!

© STAN

© STAN

Alles wel goed gezien op StuDay?

Een festival is geen festival zonder grote schermen. Maar grote schermen zijn dan weer niks zonder beelden. De live captatie tijdens de optredens van de artiesten gebeurt dankzij de studenten van KdG. Op StuDay krijgen zij de kans om één van hun eerste professionele ervaringen in de filmwereld op te doen. Zo zorgen ze ervoor dat je zelfs vanop de achterste rij kan genieten van de knallende concerten op StuDay. Benieuwd wie er allemaal langskomt? Check snel de line-up!

Lekker fris (en duurzaam) dankzij Moenia

Nu we weer massaal naar de aula moeten gaan is het wel aangenaam dat we daar ook allemaal fris en fruitig zitten. Daarom is een goede deodorant essentieel om het academiejaar door te komen. Idealiter is die dan ook nog eens duurzaam, en zo kwamen we uit bij Moenia van Ecossentials. Zij is als student KMO-management een duurzame Belgische webshop begonnen om duurzaamheid te promoten. Het idee is ontstaan na een vakantie in Tunesië en nu enkele jaren later is zij de moeder van een prachtig bedrijfje. Zo kan zij ervoor zorgen dat je geen irritante geurtjes hebt tijdens de les, dankje Moenia!

© Ecossentials

© Ecossentials

Muziek op wieltjes met DJ All-man en zijn Bakfiesta

Naast de muziek op onze podia kan je dit jaar op genieten van een mobiele DJ-spot. Barfiesta is een project van student Samuel Allaman (beter bekend als DJ All-man) waarbij hij een bakfiets heeft omgetoverd tot DJ booth. Knaldrang kan je op geen betere en creatieve manier bestrijden en ook dat heeft hij beseft. Dankzij zijn project Jammings heeft de huis-dj van KdG een plek opgestart voor jonge DJ’s die ook grote dromen hebben. Ga dus zeker eens een danske placeren op StuDay naast de Bakfiesta!

© DJ All-man

© DJ All-man

Nog interessante nieuwsberichten