Bemachtig het fonkelnieuwe Studentenmagazine

Bemachtig het fonkelnieuwe Studentenmagazine

Oh, de Studentengids vol adresjes en alternatieve walks om Antwerpen als een echte local te leren kennen, is niet meer. Of toch dit jaar niet. Geen reden tot blèten, want STAN pakt dit jaar uit met een razendboeiend Studentenmagazine. In een supercoole look!

Het woord is aan jou

Corona. We zijn het zo beu als koude pap. Het virus gooide zowat overal roet in het eten en ook in de redactie van de Studentengids. Maar het STAN-team zou niet zo amazing zijn (ahum) als we niet met een uitsmijter van jewelste zouden aanzetten.

En dat is het Studentenmagazine. Hierin geven we jou, de student, een volledig podium. Want dat heb jij nu wel echt verdiend!

Inspiratie voor elke student

Via inspirerende verhalen van studenten, uit het eerste tot het laatste jaar én zelfs net afgestudeerd, hopen we jou te verlekkeren op alles wat er nog op je afkomt. We willen je doen ritselen en bladeren tot het einde. Niet enkel van het magazine, maar ook van je studentenjaren en daarna.

Van mode, tot kot cribs en psychologische vraagstukken en van bijberoepen tot studentenclubs. Wat houdt jullie bezig en waar houden jullie van? We bundelden het allemaal in een edgy jasje.

Dit Studentenmagazine scoor je zowel in het Nederlands als in het Engels bij GATE15 vanaf NU. Of je komt ‘m tegen in de rijkelijk gevulde verrassingsbox die je kan bemachtigen als je het geluk hebt te botsen op één van onze STANciens op hun stalen ros. De laatste optie is vanaf oktober speuren naar de displays op je campus .

We zijn megabenieuwd wat jij ervan vindt. Dus deel je mening via #StudentenmagazineSTAN

Nog interessante nieuwsberichten