Kerst-en blokstress? Combineer blokken en shoppen bij STUDY360

Kerst-en blokstress? Combineer blokken en shoppen bij STUDY360

Zie je door alle (kerst)bomen het bos niet meer? Valt de combinatie studeren en kerstcadeaus kopen dik tegen? STAN begrijpt jullie, ’t is veel tegelijk. Maar niet getreurd: STUDY360 heeft DE ideale kerstcadeau-oplossing: combineer je studeersessies met een kerstshopke. Op die manier scoor je zowel goed op Kerstmis als op je examens.

Telenet

Normaal is de Meir een grote red flag tijdens de blokMaar voor één keertje mag het. Telenet is de ideale studie spot waar je niet alleen kunt blokken, maar met ook genoeg winkels in de buurt om een klein (familie)leger te bevoorraden met cadeaus (ja, zelfs die achternicht die je 2x op een blauwe maan ziet, verdient een tof kerstcadeau). Smak op de Meir vind je dus dé perfecte studielocatie tijdens de feestdagen. Talking about a win-win for everyone. Eentje waar niet alleen je punten blij van worden, maar ook je familieleden op kerstavond!

Borgerhub

Studeren in Borgerhub doe je op verdieping één en twee, maar wist je dat je op het gelijkvloers van deze co-workingspace ook mega toffe pop-up shops kunt vinden? Afhankelijk van welke pop-up er staat, kan je neuzen tussen hebbedingen en versieringen (kaarsen, receptjes, vazen, enz..) Soms vind je er een thriftshop, dan weer een shop met eco-friendly sieraden. Check in voor een studeersessie bij Borgerhub en ga naar huis met een origineel cadeau van lokale handelaars.

Kavka (Oudaan)

Moet je dringend je pakjes onder de kerstboom leggen? Studeer dan in Kavka. Wanneer je met je gezicht naar de deur staat, zie je op nog geen 100 meter  de legendarische Kammenstraat. De ideale uitvalsbasis voor de kerstcadeauloze student. Boeken toe en portefeuille open, de Kammenstraat is jouw redder in nood. Pal in het mode epicentrum shop je de perfecte foute kersttrui, fuzzy socks of dat statement juweeltje waar je beste vriend/in al zolang naar verlangt.

MAS

Picture this: kerstshoppen in de giftshop van het MAS terwijl je studieboeken net daarboven (onaangeraakt?) open liggen met een uitzicht om ‘u’ tegen te zeggen. Met je neus in de boeken zitten en constant examens afleggen geeft stress, veel stress. Toch evenaart niets de stresslevels die je ervaart wanneer je in kerstcadeau-tijdsnood komt. No more. In de MAS-giftshop vind je funky en originele gadgets, kunstige boeken, posters en andere snuisteringen. Gewoon op je weg naar beneden. Nu kan je voluit voor die examens gaan!

Ikea 

IKEA is voor velen het shoppingparadijs, maar dankzij STUDY360 nu ook het studentenparadijs. En de vibes zijn on point want studeren tussen de IKEA-showrooms voelt aan als een homey hideaway, maar dan met mega comfy stoelen en fancy lampen. Nog nooit was kerstshoppen tijdens de examens zo gemakkelijk, want bij IKEA doe je dat gewoon op dezelfde plek! Zeg vaarwel tegen eindeloos door je Instagram-feed scrollen en hallo -ho -ho IKEA-kerstparadijs! Van schattige decoraties tot must-have hebbedingen – het is er allemaal. Je dag afsluiten doe je met de Zweedse balletjes als brainfood! Thank us later! Als je eenmaal je studieflow hebt gecombineerd met het scoren van kerst goodies, voel je je als een echte IKEA ninja.

Fomu 

Wat is stiekem het leukste aan een museumbezoekje? De giftshop, sowieso. Wat nu als wij je vertellen dat je de giftshop van het FOMU ook kunt bezoeken na een productieve studiesesh!? STUDY360 will make it happen! Check in bij FOMU met je studieboeken en check out aan de kassa van de FOMU museumshop met een aesthetic cadeau of giftcard voor je meest fotogenieke vriend.

Arenberg 

Met cadeaubonnen zit je altijd goed. Met cadeaubonnen van cultuurhuizen zit je nog beter! Wij hebben in de aanbieding: de Arenberg als studielocatie. Sla twee vliegen in één klap en koop jouw cadeaubon aan de ticketbalie terwijl je een studiepauze neemt. Met voorstellingen in Arenberg en OLT Rivierenhof scoor je sowieso het origineelste cadeau. En do yourself a favor: koop meteen een ticket voor twee en headbang samen met je secret santa op de tunes van je favoriete artiesten. Want na een pittige blokperiode, verdien je het!

PlayZuid 

The most wonderful time of the year? Niet echt het geval tijdens den blok, maar er zijn manieren om die periode een stuk aangenamer te maken, zodat ook jij eens feestelijk kunt viben. Onze favoriete methode is ongetwijfeld een studeersessie bij PlayZuid! Een bruisende studieplek waar je ook nog eens giftcards kunt scoren voor tv-opnames of events van Play Media. Oh yeahit’s beginning to look a lot like Christmas.

Gate15

Is het geld helemaal op en zoek je nog een cadeau voor echte chillers? Kom dan naar Gate15. Aan de balie liggen er altijd gratis picknickmaps klaar met de beste chill spots, verspreid over heel Antwerpen. Gemaakt door en voor de Antwerpse student!

Nog interessante nieuwsberichten