FULL CIRCLE bij STAN op 9 november 2023

FULL CIRCLE bij STAN op 9 november 2023

Nog niet uitgefeest na een bangelijke StuDay-editie? Full Circle heeft het ultieme follow-up feest voor jullie: gather all your buddies voor hét strafste stadsfestival in Antwerpen. Dat is hard gaan op 150+ lokale artiesten over 35 Antwerpse scenes3 dagen lang met 1 ticket. Klinkt vet? Is het ook.

Line-up for succes 

Nostalgisch naar StuDay? Kan je die vette beats maar niet vergeten? Begrijpen we helemaal. Maar veeg je tranen weg want Full Circle nodigt bekende koppen uit: artiesten zoals BAVR (De Studio | Love On Top Club), Assia MK (Arenberg | Smeltkroes), Asian Sal (Club Capital | LLOSS)), en DC Noises (De Studio | Love On Top Club) keren terug naar het Antwerpse nachtleven.

Leuk weetje: Full Circle is een stadsfestival van en voor Antwerpenaren. De organisatoren hebben een boontje voor lokaal talent en regelden een line-up met 150 artiesten uit eigen bodem. Check ze allemaal hier.

Redactietip: zijn een aantal artiesten je onbekend? Full Circle is het beste moment om te proeven van verschillende muziekstijlen en een nieuwe genre te vinden. Try it!

Partyhop till you drop

Om de avond met goeie vibes af te trappen moet je bij je ouwe, vertrouwde GATE 15 zijn. Je weet waar we zitten: rechtover de universiteit, hét uitgelezen stekje om je helemaal op te draaien voor de main event. Je favoriete study360-plekje turned into a festival locatie: het voorprogramma voor de show.

Van clubs zoals De Studio en Club Capital tot unieke écht Antwerpse locaties zoals het Centraal Station, Bourlaschouwburg, Rubenshuis, kringloopwinkel Circuit, en het Leienpaleis. Heel wat Antwerpse plekken openen hun deuren speciaal voor Full Circle. En wees verzekerd, da gebeurt niet elke dag.

Redactietip: come prepared! Stippel samen met je vrienden op voorhand een feestroute uit. Want met 35 locaties en een paar pinten voor de dorst is het chaos verzekerd. Repeat after me: ‘We leave no man behind!’ 

Full Circle is een uitgebreid festival met verschillende locaties en artiesten op verschillende dagen. Check de website van Full Circle voor meer info.

Nog interessante nieuwsberichten