Date Donderdag: voor elk herfstweer de ideale date

Date Donderdag: voor elk herfstweer de ideale date

De herfst is een prachtig maar niet altijd even praktisch seizoen. Het weer is wisselvallig, de temperaturen zijn even variabel als de punten van de gemiddelde student en het academiejaar is weer in volle gang. Desondanks zijn leuke pauzes wel enorm belangrijk en staat de herfst ook bekend om zijn gezelligheid. Daarom hebben wij speciaal voor jullie de ideale dates samen gesteld voor elke weersverwachting!

Een picknick in het zonnetje

Nu de zomer écht voorbij is moet je genieten van elk moment waarop de zon toch nog eens van achter de wolken komt schijnen. Trek er dan op uit met lekkere hapjes en een drankje, een picknick dekentje, wat heerlijke beats en vooral goed gezelschap! Antwerpen heeft ontzettend veel plekjes die op jou liggen te wachten om er te komen picknicken. Geen idee waar je ze moet vinden? Check de leukste plekjes via ons #WoensdagOpWieltjes-artikel of begin gewoon te stappen en kijk waar het lot je brengt! Wie weet stap je je ideale date zo wel tegen het lijf…

Gezelschapsspelletjes met goed gezelschap

Het woord zegt het eigenlijk zelf: gezelschapsspelletjes zijn ideaal met goed gezelschap. Hét voordeel van deze date: je zit lekker warm en droog wanneer het buiten met bakken uit de lucht valt. Heb je buiten een pak kaarten niet veel in huis? Geen probleem! In spelletjescafé The Playground hebben ze alles waar de gemiddelde spelletjesfanaat nog maar van kan dromen! Speel er de leukste boardgames en geniet van de lekkerste drankjes. Oh, en misschien scoor je er zelfs wel een tof kerstcadeau…

STANs picknickkaartje

© The Playground

© iStockphoto

© ATV

Mystieke ochtend in de mist

Bewegen is belangrijk, dus begin je dag meteen goed tijdens een ochtendwandeling. Je kan voor een makkelijke optie gaan en door de stad trekken, of je trekt er voor een keertje echt op uit langs één van de prachtige bossen in het Antwerpse. Zo kan je bijvoorbeeld makkelijk met de fiets naar Fort 5 in Edegem. Misschien herken je deze locatie wel van op televisie, aangezien dit domein vaak dienst doet als filmset! Het openluchtmuseum van Middelheimpark krijgt ook een andere dimensie in de mist en is dus óók een echte aanrader. Wil je echt op uitstap? Check via Slim naar Antwerpen hoe je op de Kalmthoutse Heide geraakt en geniet van de mooiste ochtend sinds tijden. Opties aan overvloed!

Warm wanneer de wind waait

Bij felle wind is jezelf warm houden een must! Dit kan je door een dikke jas aan te trekken, maar ook door gewoon naar een warme plek te gaan. De cinema lijkt ons een top idee! Het is dan ook nu dat alle kaskrakers uitkomen en het weer tijd is om de geur van verse popcorn te omarmen. Speur als een echte James Bond doorheen de straten van Antwerpen en ontdek Cinema Cartoon’s of wees de Sherlock Holmes die Cinema Lumière ontdekt. Twee gezellige stadscinema’s waar je de mooiste films kan ontdekken. Wil je echt voor de typische Hollywoodfilms gaan, kan je bij de UGC of Kinepolis ook zeker een stoeltje bemachtigen. 

Nog interessante nieuwsberichten