Bye bye herfstdip!

Bye Bye herfstdip!

De dagen worden korter, het wordt sneller donker… Je raadt het al, de herfst is duidelijk begonnen. Begint je humeur ook te leiden onder dit nieuwe seizoen? Dan heb je misschien wel last van een herfstdip. Have no fear, STAN is here! Wij loodsen je met plezier door je dip heen. Met deze tips ben raak je er bijna moeiteloos én vliegensvlug van af.

Maak je eigen thuis-spa

Geurkaarsen aan, zenmuziekje op de achtergrond en genieten maar. Lig languit in een bad vol schuim, stap onder een warme douche, doe een gezichtsmasker op en geef jezelf een manicure. Door dit zalig me-time-moment voel je je als herboren!

Gezonde geest in een gezond lichaam

We weten het, het klinkt cliché, maar toch is het waar. Zorg ervoor dat je genoeg beweegt en gezond eet, en die dip verdwijnt als sneeuw voor de zon. Geen inspiratie om gezond te koken? Zoek online zeker naar herfstrecepten, je vindt vast en zeker iets dat je lekker vindt én je kookskills worden er enkel maar beter op!

Tip: dit recept van Libelle voor een perenquiche brengt de herfst meteen op je bord!

Zondig af en toe

Deze tip klinkt misschien tegenstrijdig met de vorige, maar de boog kan niet altijd gespannen staan. Af en toe mag je zeker genieten van een avond in je luie zetel of van een reep chocolade. Zolang je dit niet té veel doet, blijf je je goed voelen in je vel. Bovendien zorgt chocolade ook voor het aanmaken van endorfines: die lekkernij maakt dus echt gelukkig, hmm!

Tip: check zeker dit artikel met fun facts voor chocoholics!

Ruim je kot op

Het is een vervelend klusje, maar je werk wordt zeker beloond. In een keurige ruimte vind je veel meer rust, waardoor je er makkelijker kan ontstressen. Je goed humeur krijg je er gratis bovenop. Neem die stofzuiger en prullenbak er snel bij, let’s go!

Slaap genoeg

Super makkelijk en toch zó effectief! Uit onderzoek blijkt dat voldoende nachtrust niet alleen goed is voor je gezondheid, maar dat ook je humeur er flink op vooruit gaat. Probeer dus op tijd naar bed te gaan, zodat je acht uur per nacht slaapt en je zal zien dat je positieve geest je dankbaar zal zijn. Happy happy joy joy!
Nog interessante nieuwsberichten