STAN’s student maps

STAN's student maps

STAN's student maps

Nood om te ontsnappen aan het drukke stadsleven? Zin in een nieuw, vertrouwd plekje? Of moet je binnenkort een date plannen? Met de STAN’s student maps ontdek je de hidden gems van Antwerpen, zowel binnen als net buiten ’t Stad.

Relaxen aan de Schelde of picknicken in de schaduw van park Den Brandt… Je innerlijke romanticus naar boven halen en erop los kussen tussen de cactussen in Den Botaniek of genieten van de Antwerpse skyline en van elkaar op de rooftop van het MAS… Deze student maps wijzen je de weg! Met de tram of fiets ben je zo op één van de vele locaties. Ga op avontuur, ontdek nieuwe plekken en laat je verrassen. Let’s picnic, kiss and chill, Antwerp style!

Haal jouw student map op aan de infobalie van GATE15.

Meer insider tips? Volg ons op social media!

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan je exemplaar ophalen aan de infobalie van GATE15. Check de openingsuren. 

Het redactieteam van STAN werkt helemaal onafhankelijk. Zelfs de vaste medewerkers van STAN bemoeien zich niet met de keuze van onze student-researchers. Zij struinen jaarlijks door de stad en leggen hun oor te luister bij hun vrienden en studiegenoten. Welke adresjes zijn gekend en populair bij hun fellows. Geen enkel adresje op de kaart weet op voorhand of ze vermeld wordt. Uiteraard werd er dus ook niet voor betaald.

Ben je toch van mening dat er een adresje ontbreekt en wil je graag samenwerken? Dan horen we het graag!

ONS TEAM TIPT!

“Keuze genoeg voor honderden memorabele kusjes! Probeer de 40 spots zo snel mogelijk allemaal af te vinken (of af te kussen) als een leuke kus-bingo challenge. Ons redactieteam daagt je uit!”

Sarah

De STAN’s student maps worden geschreven door ons fantastische redactieteam.

Daarnaast heeft ook vaste medewerker Verdiana de kaarten getest.

Verdiana