Computerruimte

Computerruimte

Heb je een springuur of wil je even snel iets opzoeken?

In de computerruimte kun je gratis en zonder reservatie gebruik maken van één van de drie computers. Daarnaast kun je ook met je eigen computer of tablet gratis inloggen op het wifi-netwerk.

De computerruimte is elke werkdag open tussen 9u en 17u.

VEELGESTELDE VRAGEN

Nee, je hoeft de computerruimte niet te reserveren. In principe geldt de regel: first come, first served. Laat je hierdoor niet afschrikken, want er is meestal wel een plekje beschikbaar!

Er is een ID-lezer beschikbaar bij het onthaal van STAN in GATE15. Vraag ’m op bij de onthaalmedewerkers en zijn te gebruiken in de computerruimte. Je kunt ’m wel enkel gebruiken in de computerruimte en niet op verplaatsing.

Er zijn zes zitplekken in de computerruimte, waarvan drie met grote computerschermen.

Nee, je kunt niet printen vanuit de computerruimte. De computers zijn er enkel om te studeren of om iets op te zoeken. Moet je een paper of een formulier printen? Ga dan naar een copyshop of de bibliotheek van je onderwijsinstelling.

Ons team tipt!

“Vanuit de computerruimte kun je gezellig loeren naar voorbij wandelende medestudenten. Een hoofdtelefoon kan dan wel handig zijn, zodat je je beter kunt concentreren.”