Zo haal jij de zon nóg meer in huis!

Zo haal jij de zon nóg meer in huis!

Met onze zaadjes van hoop, oftewel #PROJECTYELLOW, proberen we de Antwerpse studenten een lichtpuntje te geven in deze donkere tijden. We halen de zon letterlijk in huis. Maar hoe kunnen we dat lichtpuntje groter maken, hoe kunnen we de zon nóg meer in huis halen? Redactielid Antar ging op onderzoek uit en heeft een lijst gemaakt met films, boeken, muziek en zo veel meer om van jouw lichtpuntje het stralendste lichtpuntje ooit te maken!

The Perks of Being a Wallflower – film

Te vinden in de Antwerpse Bibliotheken.

Een wallflower is geen sunflower natuurlijk, maar dat zien we even door de vingers. Bloemen zorgen voor een beetje warmte in huis, maar ook op ons televisiescherm, bewijst deze film! De film vertelt het verhaal van Charlie Kelmeckis, een eerstejaars in high school. Door zijn verlegenheid lukt het hem niet om aansluiting te vinden bij zijn medeleerlingen. Tijdens een sportwedstrijd leert hij Sam kennen, waar hij gevoelens voor begint te krijgen. Vormt dit een gevaar voor hun vriendschap, of komen ze er sterker uit dan ooit?

#operationyellow – Spotify

Te vinden op Spotify.

De Big Brother fans onder ons zullen het zeker weten: muziek is essentieel. Je hebt een extra sfeertje tijdens het studeren, chillen of poetsen (want oh ja, de lenteschoonmaak komt er weer aan). Daarom hebben wij voor jullie de perfecte #operationyellow-afspeellijst gemaakt. Een zonnetje door de boxen zorgt voor een zonnetje in huis!

The Good Place – Serie

Te vinden op Netflix.

Een plek waar volgens sommigen áltijd de zon schijnt, is The Good Place. The Good Place is een serie die je meeneemt naar de organisatie van het hiernamaals. Maar klopt het allemaal wel of is er meer aan de hand? Lachen zal je vast en zeker doen, en dat zorgt ervoor dat je The Good Place hier op aarde zal ervaren.

The Sun and Her Flowers – boek

Te vinden in de Antwerpse Bibliotheken.

Iedereen gaat al wel eens een tekstje van haar gezien hebben via Instagram, de bekende schrijfster rupi kaur. In haar boek The Sun and Her Flowers pent ze prachtige poëzie neer die je in een magische sfeer zal brengen. Ze schrijft over liefde, emotioneel herstellen en levensmomenten die we allemaal herkennen. Dwaal weg in je gedachten en ontdek de magie van poëzie.

rupi kaur

rupi kaur

Nog interessante nieuwsberichten