Start-Up Your Christmas

Start-Up Your Christmas

De mooiste periode van het jaar staat voor de deur. Althans als we de kerstliedjes op de radio mogen geloven… Wij, arme studenten, worden echter geteisterd door de blok, die gelijktijdig met deze festiviteiten plaatsvindt. Heb je nog niet aan cadeautjes gedacht? Dan hebben wij de meest welgekomen en ook gezelligste blokpauze ever, waar je in één moeite al jouw kerstinkopen kunt doen.

Dit jaar slaan TAKEOFFANTWERP, GATE15, SINC en bar_TAKEOFF opnieuw de handen in elkaar voor Start-Up Your Christmas! Op onze kersthappening kun je originele kerstcadeautjes kopen van jonge Antwerpse ondernemers, genieten van een glaasje glühwein en op muziek naar keuze bijdragen aan het goede doel.

Waar kunnen jullie je dit jaar aan verwachten?

Originele ondernemers

Fan van cocktails? De oprichters van Alchemistbox voorzien jullie van dé cadeauset voor liefhebbers (ook betrouwbaar voor mocktails). Ben je op zoek naar lippenstiften in alle mogelijke tinten? Rep je dan naar  Kelsa Cosmetics. Cheesecakefanaten komen dan weer aan aan hun trekken dankzij CheeseTroubles. Bij Rockhopper Socks vind je opnieuw een leuk assortiment aan feestelijke sokken. Koffie, duurzame tassen en portefeuilles, totebags, … Op onze kerstmarkt vind je het allemaal! Inpakvaardigheden zijn geen vereiste, dat doen wij voor jullie.

Goed doel

Doorheen het studeren, is dit daarbij het uitgelezen moment om even met vrienden te ontspannen. Vraag een liedje aan bij onze dj en steun zo met een vrije bijdrage het Centrum Kauwenberg in het kader van De Warmste Week en zorg daarmee voor armere families in de studentenbuurt. Rooster een paar marshmallows boven onze vuurkorven en passeer zeker eens langs The Booze Bar.

Voor elk wat wils dus! Meer info over Start-Up Your Christmas vind je terug op ons facebookevenement. Op zoek naar sfeer en gezelligheid zoek tijdens deze koude winterdagen? Dan houden wij jullie op dinsdag 17 december graag warm.

Nog interessante nieuwsberichten