STAN casa es su casa

STAN casa es su casa

Hey, wij zijn STAN! Voor sommige studenten zijn we nieuw (Aangenaam!), met anderen hebben we de afgelopen jaren al uitgebreid kennis mogen maken. Maar…weet jij eigenlijk waar wij wonen? En wist je dat ons huis voor studenten heel letterlijk te interpreteren is? Er zijn namelijk heel wat zalen en faciliteiten die je als student gratis kan huren! In wat volgt vatten we de belangrijkste info en ideeën voor je samen. Snuister eens rond in dit artikel, en hey, doe vooral alsof je thuis bent!

(studio) Tarmac, van party tot podcast

Onze zaal Tarmac is de grootste maar daarom zeker niet minder cosy! Ze staat dag en nacht open voor onze studenten. En dat mag je heel letterlijk nemen. Je kan zaal Tarmac elke weekdag huren tussen 9u ’s morgens en 2u ’s nachts. Hiervoor betaal je als student 35euro per uur voor een feestje, of 20 euro per uur voor elke andere activiteit. Nood aan inspiratie? Een filmavond, een workshop of een lezing zijn maar enkele voorbeeldjes van wat er in het verleden al in onze mooie Tarmac mocht passeren. Al helemaal verkocht voor dit idee? Hold your horses! We hebben Tarmac’s grootste troef nog niet eens uitgespeeld! Zaal Tarmac is namelijk een multifunctionele en akoestisch afgesloten ruimte waar je sinds vorig jaar ook helemaal gratis de faciliteiten kan huren voor het opnemen van een podcast, livestream of ander audiovisueel project. Vergeet alleen niet iemand mee te nemen die alle knopjes kan bedienen, een handige Harry of Harriette zit namelijk niet bij in de prijs inbegrepen!

Meet & Greet in hogere sferen

Op onze gelijkvloers passeerde je vast al eens bij een van onze sympathieke onthaalmedewerkers. Maar wist je dat ons huis nog heel wat meer verdiepingen telt? Helemaal bovenaan in de nok van het dak vind je de parel die wij de Meet & Greet noemen. De Meet & Greet kan je elk weekend en elke avond huren en kost op woensdag en vrijdag tijdens de kantooruren en op maandag- en woensdagavond voor studenten helemaal niks, noppes, nada! WOW! Op alle andere momenten betaal je voor het huren van deze zaal als student 20 euro per uur. In de Meet & Greet vind je een professionele beamer. De ideale plek dus voor presentaties, groepswerken of het oefenen van je thesisverdediging alsof het for real is! Perfect om er het angstzweet voor je presentatie van de volgende dag te komen afschudden!

bar_TAKEOFF, for Business and for pleasure

Student ondernemers, listen up! Naast onze twee mooie zalen, staat namelijk ook zaal TAKEOFF helemaal ter beschikking van jullie studenten! Speciaal gericht op ondernemingszin, stelt TAKEOFFANTWERP_ in samenwerking met STAN de businessclass small en businessclass large gratis ter beschikking van studenten met ondernemersactiviteiten.  Ook voor andere studenten en studentenclubs kunnen deze zalen interessant zijn om te huren. Dit voor een bedrag van slechts 30 euro per uur. Ook de rest van de bar staat gratis ter beschikking van de student. De volledige TAKEOFF is elke werkdag te huur van 18u tot 2u ’s nachts en in het weekend zelfs al vanaf 8u. Je kan er gratis gebruik maken van licht-, geluid- en audiovisueel materiaal, een spreekgestoelte, microfoons, geluidsboxen en natuurlijk ook de meubels die er reeds staan. Ook de plantjes en gezellige verlichting krijg je er gratis en voor niks bij en geven jouw event net dat tikkeltje extra gezelligheid!
Nood aan wat inspiratie voor het perfecte event? Kom dan eens een kijkje nemen naar de meet-the-boss-speeddate georganiseerd door studentenvereniging IMBIT op 26 oktober. Je maakt er niet alleen kennis met grote namen in de bedrijfswereld zoals Bank van Breda en EY, maar kan er ineens spotten hoe je TAKEOFF omtovert tot de perfecte eventlocatie. Geen buisinessman of -vrouw aan jou verloren gegaan maar wel geïnteresseerd in law and order? Dan kom je beter 27 oktober even langs op het event van Business2Students waar alles zal draaien rond advocatuur. Wist je dat je er ook elke zaterdagvoormiddag kan langsgaan voor professioneel advies rond ondernemerschap? Interesse in student-ondernemerschap en welke rol TAKEOFF daarin verder nog voor jou kan spelen? Check dan zeker de website van de TAKEOFF_alliance voor meer informatie.

Praktisch, wat nu?

Is de enthousiaste organisator in je aangewakkerd door het lezen van dit artikel en wil je het liefst NU een plekje boeken in ons huis? Dan geven we je nog enkele praktische zaken mee. Check eerst en vooral eerst de kalender Hier check je snel en eenvoudig welke zalen er wanneer nog ter beschikking zijn. Datum geprikt? Vul dan ons reservatieformulier in en wij regelen de rest. Let op, een reservatie dient uiterlijk twee weken voor het event plaatsvindt te worden ingediend! Meer uitgebreide informatie over alle afzonderlijke zalen vind je op de website van STAN!
Nog interessante nieuwsberichten