Maak je kot helemaal lenteproof

Maak je kot helemaal lenteproof

Tijd om de deuren van je kot wagenwijd open te zetten, want de lente is daar! Maar hoe doe je dat nu het beste, zonder het Coronavirus mee binnen te laten, én letterlijk in uw kot te blijven? Wij zijn voor jou op zoek gegaan naar de beste boekentips, om samen met je #blijfinuwkotgenoten de lente enthousiast (en veilig) te verwelkomen. Want wie lente zegt, zegt…

GROEN

Chillen in Park Spoor Noord? Chillen in Park Spoor Kot zal je bedoelen. Ontdek hoe je al je verwelkte en dode planten kan vervangen op een verfrissende manier. Een kleine kruidentuin, een hippe hangplant, alles is mogelijk. Zo wordt in uw kot blijven misschien toch een tropisch avontuur.

TERRASJES

Nu de cafés dicht zijn, zal je zelf voor je drankjes op je eigen terras moeten zorgen. Wat is dan de beste keuze? Een lekkere en zelfgemaakte cocktail natuurlijk. Maak die helemaal af met wat muntblaadjes uit je pas aangelegde kruidentuin. Dit boek leert je enkele frisse en vernieuwende recepten, zowel alcoholisch als non-alcoholisch, dus voor ieder wat wils. Een gezellige avond zal nooit meer hetzelfde geweest zijn.

LACHEN & VERLIEFDHEID

Zin om even niet meer te studeren? Gelukkig heb je Park Spoor Kot, en kan je genieten van een goede romcom-roman. Misschien vind je op die manier wel een antwoord op je lentekriebels waar je geen blijf mee weet. Want in gedachten zat je misschien liever niet alleen tijdens deze crisis…

POSITIEF ZIJN

De examens zijn al even achter de rug, en de volgende blokperiode is nog ver genoeg van ons verwijderd. De zon schijnt, we kunnen de regenjas aan de kapstok laten tijdens onze dagelijkse wandeling. Kortom, geen reden om down te zijn dus, zelfs niet met de “lockdown”. Positief door het leven gaan is de boodschap.

TAPAS

Ondertussen weet je al hoe je voor top cocktails kan zorgen, maar een lekker hapje is ook wel op z’n plaats. Ideaal dus om een tapas te voorzien, want wie zegt daar nee tegen nu de zon weer schijnt. Ontwikkel je verborgen talent nu je hier tijd voor hebt, en verras je #blijfinuwkotgenoten (en jezelf) met je kookkunsten, en zorg voor een apero om U tegen te zeggen. Tijd om punten te scoren!

Dankzij deze boeken, ben je nu ben je helemaal klaar om je kot 100% lenteproof te maken. Ge-nie-ten! 😎

Nog interessante nieuwsberichten