Humans of STUDY360

Aan het woord: de studenten die studeren op STUDY360-locaties

Oei? Zijn de examens ineens al zo dichtbij? Want STUDY360 is al begonnen!? Geen paniek, het ligt niet aan jou. STAN is er dit jaar gewoon wat vroeger bij! Speciaal voor alle Antwerpse studenten die de maatregelen zo plichtsbewust volgen (en zo te horen al elk barstje in de vier muren van hun kot kennen). Speciaal voor jullie voorzien we veilige studieplekken in deze super-mega-ultra lange editie van STUDY360 (van 23 november tot en met 28 januari). Om te polsen wie er allemaal gebruik maken van deze studieplekken, ging ik op pad om de #HumansOfSTUDY360 eens kort te bevragen waarom zij deelnemen aan dit project.

Lennert – Student Communicatiewetenschappen

Variety is the spice of life

“De hele tijd op je kot zitten studeren word je heel snel beu en de bib is op dit moment ook dicht. Dan heb je weer wat variatie als je met STUDY360 studeert! Dat vind ik vooral positief, dat houdt het plezant en stimulerend genoeg om te leren. Ik kom eigenlijk al twee jaar studeren op verschillende STUDY360-locaties en ben wel écht blij dat het georganiseerd blijft worden. Ik had dit jaar wat schrik dat het misschien niet zou doorgaan, maar gelukkig wel. Weliswaar met aangepaste maatregelen; ik vind het wel goed dat ze daar ook op letten en er iedereen ook op wijzen, zodat ze goed nageleefd worden. Ja, ik ben er écht content mee en ga zeker blijven komen.”

“Ik kom eigenlijk al twee jaar studeren op verschillende STUDY360-locaties en ben wel écht blij dat het georganiseerd blijft worden.” – Lennert

Lennert

Lennert

Lize

Lize

Lize – Studente Wijsbegeerte

“Al vanaf dat ik studeer maak ik gebruik van STUDY360. Vroeger vooral omdat de bib zo snel vol zat, maar nu ook om op een coronaproof manier buiten te kunnen komen, wat mensen te zien en samen met vrienden op afstand te studeren en productief bezig te kunnen zijn. Je voelt je gewoon veel minder opgesloten. Daarom denk ik ook dat het hier zo’n succes is en alle 70 plaatsen van Den Bell zo snel vol zitten. Iedereen heeft er duidelijk nood aan.”

“Iedereen heeft er duidelijk nood aan” – Lize

Sarah – Studente Kleuteronderwijs

“Ik gebruik de locaties van STUDY360 al twee jaar, altijd hier in TAKEOFF_ of in PSA, als die deelnemen. Ik kan mij niet concentreren op kot, ik heb echt die sociale druk nodig van mensen rondom mij die ook aan het studeren zijn. Als STUDY360 er dit jaar niet was gekomen, had ik echt afgezien op kot. Ik hoop juist dat er nog wat locaties bijkomen die tot laat open zijn!”

“Als STUDY360 er dit jaar niet was gekomen, had ik echt afgezien op kot.” – Sarah

Sarah

Sarah

Sofian – Student Schakelprogramma MBA

“Voor mij was het een redding dat STUDY360 terug is begonnen. Ik ben heel blij dat we de kans krijgen om ergens in een goede omgeving te mogen studeren. Ik heb thuis heel veel moeilijkheden met me te concentreren, daar werk ik totaal niet efficiënt. Ik ben heel blij dat het deze keer wat vroeger is opgestart.”

Lara – Studente Handelsingenieur

“Het is eigenlijk de eerste keer dat ik hier ben bij STUDY360, een vriendin vertelde me er over. Het leek me een goed idee om bij mensen te zitten die ook aan het studeren zijn om gemotiveerd te blijven en dat lijkt momenteel wel te werken. En ja, dan kom je nog eens uit je huis, want echt veel anders is er natuurlijk niet te doen op deze moment.”

“Ik ben heel blij dat het deze keer wat vroeger is opgestart.” – Sofian

Lara

Lara

Sofian

Sofian

Veilig en coronaproof studeren doen we samen. Onze locatie partners organiseren de locatie volgens strikte maatregelen en ook op jullie doen we beroep om deze editie veilig te laten verlopen. We vragen jullie daarom om de coronamaatregelen strikt op te volgen op de blokplek, tijdens pauzemomenten, maar ook op het openbaar domein rondom de studielocatie. Wil je de regels nog eens nalezen? Check dan dit artikel.

Blijf gezond en toi toi toi met de examens!

Nog interessante nieuwsberichten