Home is where the… is (III)

Home is where the… is (III)

Vier muren, een bed en een bureau. In haar essentie straalt een kot weinig huiselijks uit. Aangezien je als student heel wat tijd in deze kamer spendeert, kan het geen kwaad om wat warmte in de brouwerij te blazen. Maar hoe tover je nu, zonder grote renovatiewerken, dat krotje van jou om in een gezellige thuis? Wij gingen langs bij vier Antwerpse kotstudenten op zoek naar het antwoord. Elke vrijdag lees je hun tips.

Vandaag aan het woord: Anja, Sloveense Erasmus student. 

“Het was best een moeilijk proces om hier een kot te vinden. Maar wat ik nu gevonden heb is echt exact wat ik wou. Ook al blijf ik hier maar een aantal maanden, wou ik het toch zo veel mogelijk als thuis laten voelen. Ik kon natuurlijk niet veel dingen meenemen van Slovenië. Enkel wat in mijn koffer paste. Dus ik heb alles wat thuis aan mijn muur hing nu ook hier opgehangen. Het zijn vooral setlists en kaartjes van optredens en vrienden.”

Zelf op kot gaan in Antwerpen? Alle praktische info vind je op www.studentkotweb.be. Heb je een kotprobleem: ook daarvoor kan je op deze website terecht. Kotweb is een samenwerking van GATE15, stad Antwerpen en alle Antwerspe universiteiten en hogescholen.

 

Nog interessante nieuwsberichten